Komentara: 48
Pregleda: 51105

Uhapšen vozač koji je usmrtio pešaka na putu Subotica - Žednik pa pobegao

30.08.2019. u 11:39h > 16:47
Izvor: Subotica.com
Na putu između Subotice i Starog Žednika danas nešto posle 8 časova pronađeno je beživotno telo muškarca. Sumnjalo se da ga je udarilo vozilo koje se udaljilo sa mesta. Nakon obavljenog uviđaja i prikupljenih podataka, policija je posle višečasovne intenzivne potrage pronašla vozača i vozilo.
Uhapšen vozač koji je usmrtio pešaka na putu Subotica - Žednik pa pobegao

Muškarac, D.T. (56), sa prebivalištem iz Novog Žednika, stradao je kao posledica saobraćajne nezgode, odnosno tako što je na njega noćas naletelo vozilo koje je napustilo lice nezgode. Nakon višečasovne potrage identifikovan je i uhapšen 40-godišnji S.P. iz Subotice, kojeg policija sumnjiči da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi sa smrtnim ishodom.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Subotica, osumnjičeni je teretnim vozilom udario pešaka D.T. koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Podsetimo, jutros nešto posle 8 časova pozvana je policija nakon što je pored puta pronađeno telo tada neidentifikovanog lica, Na lice mesta, desetak kilometara od Subotice, na tzv. starom putu za Novi Sad, izašli su pripadnici saobraćajne policije i obezbedili mesto nezgode. Vrlo brzo došla je i ekipa HItne pomoći koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt. Nešto posle 10 časova pogrebno preduzeće je preuzelo telo.

Uhapšen vozač koji je usmrtio pešaka na putu Subotica - Žednik pa pobegao

Uhapšen vozač koji je usmrtio pešaka na putu Subotica - Žednik pa pobegao

Uviđaj je obavio zamenik osnovnog javnog tužioca iz Subotice, utvrđuju se okolnosti koje su dovele do gubitka života 56-godišnjaka. Nakon detaljne potrage i ispitivanja svedoka policija je pronašla vozača i vozilo za kojeg se sumnja da je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi sa smrtnim ishodom.

Posle nešto više od dva časa od tragedije na toj deonici i naizmeničnog propuštanja vozila, saobraćaj se ponovo odvija nesmetano.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 48
Pregleda: 51105
Povezane teme

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.