Komentara: 29
Pregleda: 19324

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo kod Gradskog stadiona

17.02.2018. u 21:25h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija uhapsila je M. S. (1981) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo nad muškarcem čije je beživotno telo pronađeno u sredu u blizini Gradskog stadiona.
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo kod Gradskog stadiona

Osumnjičeni se tereti da je krajem decembra 2017. godine sa više udaraca po glavi i telu usmrtio oštećenog, a nakon toga njegovo telo sakrio u šumi. Pre nekoliko dana u javnosti se pojavila informacija da je (u sredu, 14. februara oko 17 časova) pronađeno telo u poodmakloj fazi raspadanja, vođeno kao N.N., na kojem su bili vidljivi ugrizi nalik vilici psa. Policija je po pozivu izašla na mesto gde je otkriveno beživotno telo.

Iako nije eksplicitno navedeno u izveštaju policije, pretpostavlja se da je nakon obdukcije utvrđena nasilna smrt, otuda i privođenje osumnjičenog. Prvobitno informacija u medijima je bila da iz tužilaštva niko nije izlazio na uviđaj jer nije postojala sumnja da se radi o nasilnoj smrti.

Kako se navodi u večerašnjem saopštenju Policijske uprave Subotica, osumnjičenom M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 19324

Povezana vest

Povezane teme

ubistvo

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.