Komentara: 14
Pregleda: 13474

Tuča beskućnika sa fatalnim ishodom

18.02.2018. u 23:13h
Izvor: Subotica.com
Tuča beskućnika sa fatalnim ishodom

Subotička javnost ovih dana bila je zgrožena vešću da je u šumarku kod Gradskog stadiona pronađen leš, koji je bio u takvom stanju da se nije mogao identifikovati. Iako se najpre tvrdilo da je u pitanju prirodna smrt, obdukcijom je utvrđeno je u pitanju ubistvo.

Ubijeni čovek je J.N., a zbog sumnje da mu je krajem decembra naneo teške povrede od kojih je nesrećni čovek preminuo, u subotu je uhapšen M.S.

Kako nezvanično saznajemo u pitanju su dva beskućnika, koji nemaju zvanično prebivalište u našem gradu, a koja su često zajedno pili alkohol. Posle uobičajenog dana, došlo je do svađe, a potom i tuče, kada je M.S. naneo J.N. više udaraca po glavi i ostavio ga da leži. Posle nekoliko dana se vratio na to mesto i kada je video da je telo još uvek tu, sakrio ga je u šumu pored Gradskog stadiona.

Policija je M.S. osumnjičenom za teško ubistvo, odredila meru zadržavanja od 48 sati, a J.N. će ovih dana biti sahranjen o trošku Centra za socijalni rad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 13474

Povezana vest

Povezane teme

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.