Komentara: 5
Pregleda: 8061
Foto

Učenici Medicinske škole na praksi u Wellness centru hotela "Galleria"

17.05.2018. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
Za učenike trećeg razreda fizioterapeutskog smera Srednje medicinske škole, danas je po prvi put organizovana praksa u prostorijama Wellness centra hotela "Galeria". Budući fizioterapeuti imali su priliku da isprobaju sve wellness sadržaje i programe, te da ono što su naučili u teoriji, primene u praksi.
Učenici Medicinske škole na praksi u Wellness centru hotela "Galleria"

U prvoj poseti Wellness centru najviše je uživala Angelika Šoroš, učenica Srednje medicinske škole, kojoj je današnja praksa pomogla da se u budućnosti opredeli za bavljenje wellness programima. 

- Prvo sam bila u Slanoj sobi i to je bilo izuzetno prijatno. Sledeće sam isprobala tepidarijum i đakuzi, a sada planiram da odem u saunu. Kad bih mogla, iskoristila bih ovde ceo dan, jer je izuzetno opuštajuće, smirujuće i stvara osećaj zadovoljstva - rekla je buduća fizioterapeutkinja.

Učenici Medicinske škole na praksi u Wellness centru hotela "Galleria"

Ideja o organizovanju jednodnevne prakse, potekla je od Klare Vlašić, nastavnice praktične nastave Srednje medicinske škole, koja je želela svojim učenicima da na što bolji način približi struku.

Prema dosadašnjem iskustvu i utisku, učenicima praksa mnogo znači, iz prostog razloga što su do sada praktičnu nastavu obavljali u Opštoj bolnici i "Kolevci" na rehabilitacionom bloku, te su uglavnom bili vezani za patologije. Međutim, ovo je potpuno druga grada istog posla, te sam želela da dođu, vide, isprobaju, osete i tako upotpune priču o svom budućem zanimanju - objasnila je Vlašić.

Učenici Medicinske škole na praksi u Wellness centru hotela "Galleria"

Da su rado odgovorili na poziv škole, potvrdila je Renata Sveller, ispred Wellness centra hotela "Galleria", ističući da je za svakog fizioterapeuta praksa od presudnog značaja.

- Svi zaposleni u Wellness centru su fizioterapeuti, te pošto mi nismo imali priliku da u toku školovanja pohađamo praksu u ovakvim centrima, nismo želeli da tu mogućnost uskratimo našim budućim kolegama. Tako su danas mogli da isprobaju sve wellness sadržaje i programe, te da urade i određene masaže, kao što su klasična ili relaks masaža. Za sve što im je bilo potrebno, pomagali smo i savetovali ih, ali smo ih uglavno pustili da rade sami, kako bi se što bolje upoznali sa poslom i osetili atmosferu - poručila je Sveller.

Učenici Medicinske škole na praksi u Wellness centru hotela "Galleria"

Izvor: Subotica.com
Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u Učenici Medicinske škole na praksi u Galleria wellness-u
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 8061
Povezane teme

medicinska srednja škola

hotel galleria

praksa

galleria welness

stručna praksa

wellnes

srednja medicinska škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.