• Pregleda: 3578

U toku radovi na proširenju ulice Zrinjskog i Frankopana

Kao predhodni radovi, za buduće proširenje ulice Zrinjskog i Frankopana (Frankopanska) u Subotici, počinju radovi na spuštanju vazdušne linije elektrovodova koji će se polagati u zemlju.
U toku radovi na proširenju ulice Zrinjskog i Frankopana

Elektrovodovi se spuštaju u zemlju u delu ulice Zrinjskog i Frankopana od ulice Praške do ulice Sekereš Lasla (bivša Gorenjska).

U okviru ovih poslova postaviće se instalacija za buduću javnu rasvetu. Po Ugovoru sa JP “Direkcija za izgradnju grada Subotice“ radove izvodi “Tim-Cop“ iz Temerina, a vrednost ovog posla je 1.7 miliona dinara sa PDV-om.

Radovi su započeli u ponedeljak i trajaće do 5 radnih dana, ako vremenske prilike budu povoljne I omoguće nesmetano izvođenje.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
zarkos Odgovori
dobra ideja,malo strpati sa strane u dzep...80% ulica bi trebalo prosiriti.nasi urbanisti su izgleda vozili kosilice
Marko77 Odgovori
Pripreme...hm, dobro! A kad je onda konačno proširenje? Završite pozorište i napravite normalne ulice u gradu s odgovarajućom rasvetom i odgovarajuće širine, bankinama itd...to vam je za početak, zaslužićete ocenu 2...onda krenite dalje!
120 projekata a ni jedan izveden kako treba...
belial Odgovori
Ta ulica treba da je jednosmerna od dijagnostickog centra do pijace i da bude parking u jednoj traci. Ovako svi parkiraju pola na biciklisticku stazu pola na kolovoz, niti se moze biciklom niti autom normalno proci!
Pesaci moraju koristiti biciklisticku stazu jer je pesacka ne upotrebljiva da ne spominjem novu zgradu koja je ladno na pesackoj stazi stavila parking za automobile!!!
Tvjiter Odgovori
Zna se zasto bas ta ulica. Znamo svi da tamo nicu zgrade kao zito.
pista Odgovori
Koliko je meni poznato vinograd se orezuje kad se loza sprema za pocetak vegetacije,zito se kosi kad se vlat pocinje otvarati, trava se kosi do prve polovine jeseni, .... , i to svaki domacin zna bez obzira na zvanje.
Nekada, kada su na vlasti bili BRAVAR i ostali, znalo se da se putevi grade kada sunce najvise przi.
Danas kada imamo silne STRUCNJAKE i master inezenjere mi puteve-ULICE gradimo kada lisce i kisa pada, kada je temperatura ispod 10 stepeni, tada pocinjemo sa gradjevinskim radovima, .... e moji strucnjaci ako boga znate ostavite se te rabote, uzmite knjige starostavne i pocnite da ucite, pitajte stara-MATORA zanovetala mozda ce te nesto i nauciti.
Ova gradnja su definitivno baceni novci, PENZIJE DOLE GLUPOSTI GORE,
to je logika za Sve Nase Snove, to su nam nasi izbori dali da na vozjau odbegli radikali.
lakumity Odgovori
"Bravar" je bio najbolji.
Storm Odgovori
Sjajno, Sep Ferenca ce biti jos prometnija, a nikad rasturenija, pozicija od hale sportova do raskrsnice pogotovo...
nebojsa Odgovori
koliko dugo cekate na prosirenje ulice? pa ja cekam 30 god., moj tata cekao 80 god. i moj deda cekao 80 god. sve zajedno 190 god.!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.