Komentara: 31
Pregleda: 5303
Foto

U toku radovi na dodatnoj zaštiti instalacija nove fontane

14.10.2020. u 15:17h
Izvor: Subotica.com
U toku radovi na dodatnoj zaštiti instalacija nove fontane

U toku su građevinski radovi na dodatnoj zaštiti vodovodnih instalacija na novoj fontani kako bi se sprečilo smrzavanje tokom zimskog perioda, saznajemo na licu mesta. Radovi su počeli u ponedeljak, gradilište je obezbeđeno, behaton kocke su izvađene i složene u bloku na kojem su izvađene, u toku je postavljanje betonske podloge, na koju če biti vraćene kocke.

Kako saznajemo radovi će biti završeni do subote, iako u naredna dva dana vremenske prilike neće ići na ruku izvođačima. Ako sve prođe kako treba, a za sada ide u tom smeru, već za vikend fontana će biti ponovo biti u funkciji.

U toku radovi na dodatnoj zaštiti instalacija nove fontane

Podsetimo, Sekretarijat za investicije i razvoj početkom prethodne sedmice obavestio je javnost da je nakon testiranja opreme, a u toku probnog rada fontane, došlo do potrebe podešavanja hidromašinskog sistema iste i usklađivanja parametara funkcionisanja, pa je zbog toga bilo neophodno da se obustavi rad fontane na nekoliko dana, što je i urađeno.

Izvor: Subotica.com
Radovi na zaštiti nove fontane Radovi na zaštiti nove fontane Radovi na zaštiti nove fontane Radovi na zaštiti nove fontane Radovi na zaštiti nove fontane Radovi na zaštiti nove fontane Radovi na zaštiti nove fontane Radovi na zaštiti nove fontane
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 5303

Povezana vest

Povezane teme

nova fontana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.