Komentara: 1
Pregleda: 4039

U toku radovi na auto-putu kod petlji "Subotica-istok" i "Subotica-sever"

15.09.2020. u 13:21h
Izvor: Subotica.com
Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (E-75), smer Novi Sad – Horgoš, u zoni petlje „Subotica Sever“, zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja na auto-putu, produžavaju se do 25. septembra. Takođe, u toku je rehabilitacija vozne trake između petlja "Subotica-istok" i "Subotica-sever".
U toku radovi na auto-putu kod petlji "Subotica-istok" i "Subotica-sever"

U zoni radova, saobraćaj je preusmeren iz preticajne trake smera Novi Sad - Horgoš, u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom 24 časa neprekidno - objašnjavaju iz Puteva Srbije uz apel za sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Takođe, zbog rehabilitacije kolovoza na auto-putu E-75 u smeru od Graničnog prelaza "Horgoš 1" prema Novom Sadu, na delu puta između petlja „Subotica Sever“ i  „Subotica Istok“ smer prema Novom Sadu od juče se saobraćaj preusmerava u preticajnu saobraćajnu traku u dužini od 1.200 metara, a planirani rok završetka radova je 9. oktobar.

"Putevi Srbije" takođe najavljuju da će do 19. septembra, u periodu od 7 do 20 časova, izvoditi radovi na redovnom održavanju državnog puta I A reda broj 1, deonica petlja ,,Subotica Jug“ – petlja Bačka Topola, u smeru GP "Horgoš 1" - Beograd, zbog čega će saobraćaj u tom periodu biti  preusmeren iz vozne u preticajnu saobraćajnu traku, i obeležen adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4039
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.