Komentara: 75
Pregleda: 27041

U toku je identifikacija vinovnika vršnjačkog nasilja u parku na Trgu žrtava fašizma

31.01.2019. u 13:34h > 14:28
Izvor: Subotica.com
Vršnjačko nasilje u Subotici, dokumentovano mobilnim telefonom, za posledicu je imao fizički incident u kojem jedan maloletnik nogom udara u glavu drugog, dok ostali vršnjaci posmatraju. Policija je brzo reagovala i uveliko utvrđuje okolnosti.
U toku je identifikacija vinovnika vršnjačkog nasilja u parku na Trgu žrtava fašizma

Na društvenim mrežama tokom prepodneva pojavio se snimak na kojem se vidi da grupa maloletnika u parku kod Katedrale fizički uznemirava vršnjaka. Na snimku se vidi kako u grupi od 6-7 maloletnika jedan od njih snažno nogom udara u glavu momka koji je sedio na klupi, a koji na isto nije reagovao, samo je spustio glavu. U pozadini se čuje razgovor na mađarskom jeziku.

Na snimku, koji traje oko minut i po, jasno se vidi lice momka koji je udaren, njegovog vršnjaka koji ga je udario, ali i veći broj dece koja su stajala u neposrednoj blizini i posmatrala nasilje. Među njima je bilo i devojčica. Nezvanično, incidentu je prethodila rasprava oko devojke.

Kako saznajemo u policiji, odmah po saznanju za ovo vršnjačko nasilje, dokumentovano od za sada nepoznatog autora, odmah su reagovali je i u toku je identifikacija svih vinovnika ovog incidenta.

- Preduzimamo sve radnje koje su u našoj nadležnosti kako bismo identifikovali sve učesnike ovog incidenta, a zatim i reagujemo u skladu sa ovlašćenjima - kratko su nam rekli u policiji

Iako smo u posedu video materijala koji se širi društvenim mrežama, kao odgovoran medij, a u cilju zaštite identiteta maloletnika i želje da ne remetimo rad nadležnih organa, snimak nećemo objavljivati. Kada saznamo nove informacije blagovremeno ćemo obavestiti javnost.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 75
Pregleda: 27041

Povezana vest

Povezane teme

vršnjačko nasilje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.