Komentara: 36
Pregleda: 8575
Foto

U toku izgradnja parkinga u Zetskoj ulici, stanovnici Kertvaroša i Kera dobijaju teretanu na otvorenom

30.05.2023. u 14:15h
Izvor: Subotica.com
U toku izgradnja parkinga u Zetskoj ulici, stanovnici Kertvaroša i Kera dobijaju teretanu na otvorenom

Na prostoru između Zetske ulice i Čat Geze u toku su radovi na izgradnji parking prostora koji će biti okončani sredinom narednog meseca. Vrednost radova je 6 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta.

- Stanarima okolnih zgrada biće na raspolaganju 32 parking mesta. Ulaz i izlaz će biti iz Ulice Čat Geze, jer nismo želeli da vadimo drveće. Parking mesta se rade od behatona, a prolaz od betona - objašnjava Srđan Bošnjak iz JP za upravljanje putevima i najavljuje da će po okončanju ovih radova uslediti radovi na izgradnji teretane na otvorenom u naselju Kertvaroš - Ona će se nalaziti kod sportskih terena i prostoraće se na 150 kvadrata, a teretanu na otvorenom dobiće i stanovnici MZ "Ker".

U toku izgradnja parkinga u Zetskoj ulici, stanovnici Kertvaroša i Kera dobijaju teretanu na otvorenomU Kertvarošu će uskoro početi i radovi na rehabilitaciji i proširenju Ulice Ante Parčetića, a tokom sezone u planu je rehabilitacija još nekoliko ulica.

Biće rehabilitovana i Peščarina ulica u dužini od 2,3 kilometra i radiće se u dve faze. Prva faza podrazumeva iskop, tucanik i BNS, a u okviru druge faze (početkom naredne godine) biće nanet novi sloj asfalta. Radićemo proširenje Ivangradske ulice u Keru (sa 4 na 5 metara) Ukupna dužina radova je oko 3,5 km - navodi Bošnjak - U toku su radovi na nasipanju atarskih puteva drobljenim kamenom i biće nasuto ukupno oko 13 kilometara. Sada radimo u Bajmoku, a potom ćemo raditi nasipanje 2,5 km nekategorizovanog puta u katastarskoj opštini Donji grad, jer želimo da spojimo Senćanski i Bikovački put.

U toku izgradnja parkinga u Zetskoj ulici, stanovnici Kertvaroša i Kera dobijaju teretanu na otvorenomIz JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje najavljuju da će u julu početi radovi na izgradnji ulica i biciklističke staze do Industrijske zone.

- Grad je od Uprave za kapitalna ulaganja APV dobio 250 miliona dinara. Zahvaljujući ovim sredstvima izgradićemo 12 novih ulica u ukupnoj dužini od 5,8 kilometara, kao i biciklističku stazu od buvljaka do Privredne zone "Mali Bajmok" - zaključuju iz ovog preduzeća.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju Obilazak radova na uređenju parking prostora na Teslinom naselju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 meseci i 4 nedelje
Komentara: 36
Pregleda: 8575
Povezane teme

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

uređenje parking prostora

teretana na otvorenom

rehabilitacija saobraćajnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.