Komentara: 3
Pregleda: 3648

U toku izgradnja jaslica u Aleksandrovu

16.08.2017. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
U okviru rekonstrukcije zgrade MZ Aleksandrovo, Predškolska ustanova „Naša radost“ dobiće novi objekat. Zahvaljujući ovoj investiciji, kapacitet Predškolske ustanove biće proširen za 60 mesta.
U toku izgradnja jaslica u Aleksandrovu

U toku su radovi na izgradnji i opremanju novog objekta, a plan je da već od oktobra uz mališane iz vrtića „Alisa“ , ovde budu upisane još dve grupe dece jaslenog uzrasta.

- Lokalna samouprava je na ovaj način omogućila  izgradnju novog smeštajnog kapaciteta u okviru MZ Aleksandrovo, pa smo dobili novi kapacitet za jaslene grupe koje su nam bile neophodne.  Za radove, izvođači po ugovoru imaju 60 dana, tako da će mesec dana posle početka školske godine deca iz starog objekta „Alise“ preći u novi objekat - kaže Veljko Vojnić, tehnički direktor PU „Naša radost“  dodajući da će kapacitet za decu jaslenog uzrasta  biti povećan  otvaranjem  i četiri nove grupe u Hajdukovu.

Za razliku od prethodnih godina, kada je bilo neraspoređeno  oko 300 mališane,  ove godine bez mesta u vrtiću ostaće manje od 100 dece.

- Jako smo zadovolji zbog toga i zahvalni smo lokalnoj samoupravi koja je ispunila sve naše zahteve. Iako nećemo moći da ostvarimo sve što smo želeli, ostvarili smo značajan napredak na proširivanju kapaciteta - dodaje  Vojnić.

Pored ove  investicije, čija je vrednost veća od 5 miliona dinara,  Predškolska ustanova  letnji period koristi i popravke i uređenje svih ostalih vrtića na teritoriji grada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3648

Povezana vest

Povezane teme

Naša Radost Subotica

aleksandrovo

naša radost

predškolska ustanova naša radost

jaslice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.