Komentara: 0
Pregleda: 2581

U subotu se održava drugi „Dečiji kraljevski bal“

05.02.2015. u 18:09h
Izvor: RTV City
Gradski odbor Udruženja „Kraljevina Srbija“ u Subotici za vikend organizuje drugi „Dečiji kraljevski bal“, humanitarnu manifestaciju koja ima za cilj pružanje pomoći našim najmlađim sugrađanima koji su težeg zdravstvenog stanja.
U subotu se održava drugi „Dečiji kraljevski bal“

U saradnji sa Dečijim pozorištem, u subotu 7. februara vrata ove dečije ustanove biće otvorena za sve humanitarce koji svojim prilogom žele da pomognu mališanima kojima je pomoć potrebna.

Ove godine, sredstva sa bala biće usmerena subotičkom Udruženju „Plavo srce 024“ koje okuplja naše najmlađe sugrađane koji boluju od šećerne bolesti, a koji će sredstva utrošiti za nabavku neophodnog materijala za kontrolu šećera mališana i organizovanje edukativnih seminara.

U programu humanitarne manifestacije „Dečiji kraljevski bal“ učestvovaće i baletska škola „Raičević“, čiji će polaznici odigrati predstavu Žizela, nakon čega će bal i zvanično biti otvoren za sve posetioce. Početak je u 17 časova, a ulaznice se već od danas mogu kupiti po ceni od 200 dinara.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2581
Povezane teme

udruženje kraljevina srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.