Komentara: 1
Pregleda: 1466
Foto

U subotu Otvoreni dan na Visokoj tehničkoj školi

19.03.2024. u 13:25h
Izvor: Subotica.com
U subotu Otvoreni dan na Visokoj tehničkoj školi

Na Visokoj tehničkoj školi u subotu (23. marta), od 10 do 14h, će biti upriličen Otvoreni dan u okviru kog će zainteresovani srednjoškolci i njihovi roditelji imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima koje ova ustanova nudi.

- Takođe, biće to prilika da im sadašnji studenti prenesu svoja iskustva o školovanju kod nas. Posetioce očekuje i nekoliko specijalnih izložbi, pripremljenih baš za ovu priliku, kao i radionice, te kratka predavanja - najavio je prof. dr Igor Firstner, direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija.

U subotu Otvoreni dan na Visokoj tehničkoj školiU okviru Otvorenog dana predviđen je obilazak laboratorija i učionica, razgovor sa profesorima i studentima, prezentacija projekata i upoznavanje sa studentskim kutkovima.

Želimo mladima da pokažemo moderno okruženje u kom mogu da studiraju. Pre svega, predstavićemo im naše studijske programe, a to su mehatronika, informatika, elektrotehnika, mašinstvo i inženjerski menadžment. Imaće priliku i da vide kako rade industrijski roboti, da pogledaju projekte iz oblasti elektrotehnike i slično - precizirao je prof. dr Zlatko Čović, pomoćnik direktora na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija.

Izvor: Subotica.com
Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija Najava Otvorenog dana na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 5 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1466
Povezane teme

otvoreni dan

vtš

zlatko čović

igor firstner

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.