Komentara: 10
Pregleda: 13564
Foto

U Studentskom domu otvoren prvi Chipsy kutak

28.02.2017. u 14:55h
Izvor: Subotica.com
U Studentskom domu "Bosa Milićević", objektu Studentskog centra Subotica, otvoren je prvi "Chipsy kutak" u Srbiji.
U Studentskom domu otvoren prvi Chipsy kutak

Reč je o moderno opremljenom prostoru predviđenom za druženje i boravak u slobodno vreme. U prijatnom ambijentu prostora opremljenog modernim nameštajem, tehničkim uređajima i rekvizitima za zabavu u časovima predaha uživaće više od 500 studenata smeštenih u ovom objektu.

- Do sada je ovo bio samo jedan običan prostor, a zahvaljujući ovom poklonu sada je to savremeni kutak za naše studente. „Chipsy kutak“ je veliko i prijatno iznenađenje i drago nam je što je naše studente neko prepoznao – kaže Silvija Prekajski, direktorka Studentskog centra. - Ovde će moći da igraju šah, čak i neke igrice, čitaju knjige, ukratko imaće svoj kutak da se odmore, a da ne moraju da budu po sobama. Biće im ovo mesto za predah od učenja uoči i posle ispitnih rokova.

U Studentskom domu otvoren prvi Chipsy kutak

Ovo je prvi od osam „Chipsy“ kutaka, poklon brenda „Chipsy“ u okviru kampanje „Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh“.

Rešili smo da se obratimo studentima koji su na neki način vršnjaci našeg „Chipsy“ brenda, koji sada ima 22 godine, i doniramo studentskim domovima jedan kutak. Želeli smo da u Srbiji i Bosni i Hercegovini opremimo prostorije gde se studenti najviše druže i provode slobodno vreme – kaže Sanja Bušić, marketing menadžer kompanije Marbo produkt. - Želeli smo da im studentske dane učinimo lepšim i zanimljivijim.

U Studentskom domu otvoren prvi Chipsy kutak

U Studentskom domu otvoren prvi Chipsy kutak

Kao deo kampanje pokrenute sa idejom da svaki dan ima bolji ukus uz osmeh, lansirane su nove Chipsy kesice sa osmesima, koje su ujedno i rekvizit za deljenje osmeha i pravljenje selfija. Cilj je da potrošači svoje selfije podele uz oznaku #podeliosmeh.

Studenti su bili oduševljeni prostorijama za razonodu. Odmah po presecanju vrpce iskoristili su priliku da se opuste u prijatnom, mladalačkom ambijentu, kako sve to izgleda možete videti na fotografijama u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje Chipsy kutka Svečano otvaranje Chipsy kutka Svečano otvaranje Chipsy kutka Svečano otvaranje Chipsy kutka Svečano otvaranje Chipsy kutka Svečano otvaranje Chipsy kutka Svečano otvaranje Chipsy kutka Svečano otvaranje Chipsy kutka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 13564
Povezane teme

studentski dom

studentski dom bosa miličević

silvija prekajski

chipsy

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.