Komentara: 14
Pregleda: 6577

U sredu protest roditelja ispred Tehničke škole zbog dotrajale fasade

13.09.2013. u 15:45h
Izvor: RTV City
Savet roditelja Tehničke škole „Ivan Sarić“ odlučio je da u sredu 18. septembra ne pošalje decu u školu kao vid protesta zbog opasnosti koje prouzrokuje dotrajala fasada zgrade škole.
U sredu protest roditelja ispred Tehničke škole zbog dotrajale fasade

Savet roditelja je odluku doneo jednoglasno jer nakon nekoliko meseci upozoravanja na ovaj problem nije došlo do konkretnog rešenja.

„U 12 sati roditelji će sa decom biti ispred škole da pokažu nezadovoljstvo oko rekonstrukcije fasade.“ - izjavio je Siniša Vujević, predsednik Saveta roditelja Tehničke škole.

Sastanku Saveta roditelja prisustvovali su i predstavnici škole a prikazani su delovi fasade koji su otpali krajem prošle školske godine kada srećom niko nije bio povređen. Ovaj protest roditelja biće uvodno upozorenje pred totalnu obustavu pohađanja nastave u drugom polugodištu.

„U ime roditelja vam mogu reći da smo mi zabrinuti za našu decu. Mi smo do današnjeg dana pokušali sve, na svim instancama. Dobili smo jedan odgovor i to je bilo na planu obećanja  a ništa nije ostvareno. Odlučili smo da moramo da stupimo na malo oštrije polje, da pokažemo da se stvarno brinemo za našu decu jer ova fasada je opasna po život ne samo učenika već i roditelja, radnika i prolaznika.“ - dodala je Erika Bošić Hornjak, član predsedništva Saveta roditelja.

Izvor: RTV City
Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić" Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić" Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić" Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić" Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić" Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić" Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić" Fasada na objektu Srednje tehničke škole "Ivan Sarić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 6577

Povezane vesti

Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.