Komentara: 3
Pregleda: 3338

U sredu promocija knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu"

12.05.2014. u 16:44h
Izvor: RTV Yueco
U Modernoj galeriji „Likovni susret“ Subotica će u sredu u 19 časova biti održana promocija knjige „Ferenc Raichle u Subotici i Segedinu“ čiji autori su mr Gordana Prčić-Vujnović i Geza Vaš.
U sredu promocija knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu"

Knjiga je rezultat istraživanja koje je sprovedeno u okviru projekta „Diamond“, koji je ostvaren saradnjom Subotice i Segedina pod nazivom „Dragulji na prekretnici vekova – putovanje kroz čudesan svet secesije“.

Ovim projektom obuhvaćen je niz akcija koje su realizovane kroz seminare, stručna predavanja, izložbe i delimičnu sanaciju dva značajna spomenika secesije, Grof palate u Segedinu i Sinagoge u Subotici. Završni deo ovog projekta je izdavanje knjige o opusu arhitekte Ferenca Raichlea kroz objekte koje je projektovao u Subotici i Segedinu.

Nosilac projekta u Subotici bila je Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Grada Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Najava promocije knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu" Najava promocije knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu" Najava promocije knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu" Najava promocije knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu" Najava promocije knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu" Najava promocije knjige "Ferenc Rajhl u Subotici i Segedinu"
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3338
Povezane teme

promocija knjige

ferenc rajhl

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.