• Pregleda: 9343

U ponedeljak (skoro pa) redovan režim saobraćanja autobusa, Suboticatrans tvrdi da se stanje popravlja

Autobusi na gradskim i prigradskim linijama i u ponedeljak saobraćaće po izmenjenom režimu. U nadležnom preduzeću tvrde da se broj raspoloživih vozača iz dana u dan povećava pa je tako i organizacija saobraćanja linija lakša.
U ponedeljak (skoro pa) redovan režim saobraćanja autobusa, Suboticatrans tvrdi da se stanje popravlja

Sve je više vozača za volanom gradskog prevoznika, to je dobar znak koji ohrabruje i nudi nadu da će se funkcionisanje gradskog putničkog prevoza i usluga JP "Subotica-trans" uskoro normalizovati.

- Situacija po pitanju broja vozača autobusa koji koriste bolovanje je znatno bolja, trenutno ih je 32,  tako da ćemo u ponedeljak funkcionisati prema redu vožnje koji važi za radne dane, što podrazumeva i prevoz đaka i radnika. - saopštavaju iz Suboticatransa

Ipak, nedostatak optimalnog broja vozača osetiće se i u ponedeljak, 25. februara, tako da je gradsko preduzeće za transport putnika najavilo sledeće promene.

Što se tiče prigradskog saobraćaja, samo sedam polazaka je otkazano. Otkazani su polazak na liniji 19 (Subotica - Žednik) u 16 časova, zatim linija 23 (Subotica - Dušanovo) polazak u 7,45 i povratak u 8,35 časova, linija 23 (Subotica - Dušanovo) polazak u 17, odnosno povratak u 18 časova, kao i linija 28 (Subotica - Gornji Tavankut) polazak  u 18,50 i povratak u 19,35 časova.

U međumesnom saobraćaju otkazuju se polasci iz Novog Sada za Suboticu u 11:40, iz Kanjiže za Suboticu u 6,41, iz Subotice u Kanjižu u 10,30, odnosno povratak iz Kanjiže u 11,30 časova.

Međunarodna linija Subotica-Segedin sa vremenom polaska u 6:30 iz Subotice i 12:30 iz Segedina se otkazuje.

U gradskom saobraćaju za ponedeljak NEĆE SAOBRAĆATI sledeći polasci:

VAŽNO: Polasci na gradskim linijama koji nisu gore navedeni (1A, 3, 6, 16...) će se odvijati po redu vožnje za radni dan. Polasci u okviru gradskih linija koji su po redu vožnje, a nisu navedeni, takođe ostaju.

Linija 2 (Srpski šor – Hala sportova – Pačirski put) - Polasci u 4,45 (od MEŠC-a) u 9,25, 10,50 15,30 16,55  18,30, 19,45 20,20 sa Pačirskog puta, kao i polasci u 08,15  10,15  16,05  17,50  19,10 , 2030 iz Srpskog šora.

Linija 4 (Veliki Radanovac - Lifka) - Polasci u 19,30  20,40 (do garaže) iz Velikog Radanovca, odnosno polasci u 18,50  20,15 od Lifke.

Linija 8 (Željezničko naselje – Lifka - Aleksandrovo) - Polasci u 15,45 iz Željezničkog naselja, odnosno polazak u 16,15 iz Aleksandrova.

Linija 8A (Željezničko naselje – Jadran – Lifka) - Polasci u 09,00  10,00  11,00  12,00  16,45  18,00  19,00  20,00 iz Željezničkog naselja, odnosno polasci u 08,35  09,30  10,30  11,30  17,15  18,30  19,30 od Lifke

Linija 10 (Palić naselje - Lifka) neće saobraćati.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

31
Meee Odgovori
ukinite skroz liniju za Žednik i Čantavir. Svaka redukcija, i svako ukidanje preko linije 19 i 23. Podrška vozačima! Zna li neko gde su i šta rade direktor i šef saobraćaja, nikako da se oglase?
opet ja
Trose pare,sto su mukotrpnim radom zaradili.
Neko
Navedi mi jedan razlog zasto bi ukidali liniju 19 i liniju 23
Nerealan
Sine @MEEE.... sta ti imas protiv zednika? :) ne bi rekao da tvoju liniju ukinu, to ni slucajno. debilko...
BRT
U potpunosti se slažem! Ko još normalan putuje na relaciji Novi Žednik-Subotica !?
MEEE
@NEREALAN

Očigleno nisi skapirao ironiju. Pročitaj još koji put, pa ćeš možda shvatiti.

@BRT

Nema niko normalan BRT moj, sve ludaci NŽ!
REALAN
@NEREALAN

E jesi glup :D
Nerealan
@MEEE dobro de, nisam ironicna osoba :P izvinjavam se onda na hejtu...
@realan poyyy tupko
BRT
@MEEE pa i ovaj @NEREALAN je dokaz da nema niko normalan. A očigledno nema ni niko pametan jer ne znaju ni za ironiju. To nisu učili na Megadensu!
MEEE
@BRT

On je iz Starog.
Nerealan
hahah, ako je ironija pokazatelj necije inteligencije, onda neka ti bude. Megadenseru ;)
Manja Odgovori
Stanje se stabilizuje, ipak je gripa prouzrokovala velike teškoće u organizaciji!
dejan
sigurno nisu plate od 35000? botino
Suboticanin
Ne znam kako vam se ne povrati dok napisete ovaj komentar.

Ili ste stvaro toliko poremećeni da verujete u takve priče?!
SLOBA
kakvih jadnika ovde ima ....
juju
DUX
Hvala doktoru Zlatiboru na tome :) :).Plata bote plata.
Ss Odgovori
Skoro pa redovno,sto uvek dirate 8 i 2.Tu ko da nema ljudi i dece koja idu u skolu.sramota
Srpski sor Odgovori
Kako je moguce,da nema polazaka izmedju 7 i pola 8 ujutro na liniji 2ke?Kako ce deca u skolu i vrtic?Ponovo su minusi ujutro,nije sigurno ni biciklom po ovom putu ici ujutro.Zar vi nemate neku saradnju sa skolama u ovom gradu pa da se uskladite da barem deca bezbedno idu gde trebaju i vracaju se kuci u normalno vreme.Nije istina da se ne moze....uzas
Aleksandar P. Odgovori
Kako ce deca ici u skolu I roditelji na posao is Srpskog sora posto Jos ne rade po srednjeevropskom radnom vremenu kao vi sada? Prvi prevoz u 8,15?
Ana Odgovori
Zasto uvek 8 i 2.I tu ima dece koja idu u skolu.
pticaca trkacica Odgovori
Makar skolarci da ne ispastaju zbog malih plata vozaca. Dovoljno su ispastali zbog izmisljene epidemije gripa.
žedničanin Odgovori
Život je matematika. Novi, Stari Žednik, Čantavir, Vušnjevac i Dušanovo imaju oko 12000 stanovnika, trećina (4000) putuje putuje autobusom, puta 175,- dinara jednako je 700.000 (a za političke botove djaci plaćaju 1800, a studenti 5000 dinara koje naravno dotira opština do pune cene) dinara na dnevnom nivou. Ali tu dodajte političku administraciju (sve vlasti do sada) puta platni razredi (genijalan izum) na kraju vozači, i kada tu dodamo današnje svetske vrline a mi tamo stremimo, laž i obmanu tu matematika kaže da nema dovoljno novaca. A mi putnici se tu baš ništa ne pitamo, da sednemo u 1000 automobila i da dodjemo u već prenatrpan grad ili da čekamo autobuse iz prošlog veka kada su i zadnji put oprani iznutra. Pošto je život matematika mi gledamo poslednje dane Subotica transa. Sahranjen je davno tranvaj, i autobus je doteram do kraja.
Ana Odgovori
To su polasci koji su izbaceni, tako da prvi ide u 5
Stipe Odgovori
Kako nisu zamrzli cene karte pre nekoliko godina kad su već zamrzli plate???
Notorni Pista Odgovori
Veceras ispred bolnice na glavnom putu,setajuci psa vidim baku kako je izasla na put kod autobuske stanice i stopira.Razmisljam,znajuci ovu problematiku sa busevima,sta ako nema autobusa,a sta ako je baka iz nor Zednika ? Mislim da veceras nece kuci.Mozda je bila u poseti u bolnici ? Mislim da nisam ni trebao napisati komentar.
pticaca trkacica
Da niste setali psa tom trasom ne bi videli bakicu koja stopira i vas komentar ne bi bio napisan.
xx Odgovori
Zasto segedinski?
pitbull Odgovori
Jos cekam da se gosp Laban izjasni!
ZDRAV-ko Odgovori
Kako samo virusi mutiraju, kontrolore ne napadaju. Vakcina se sastoji u tome da povecate primanja onima koji i stvaraju profit a da smanjite broj rukovodeceg kadra, ili pak da prerasporedite kontrolore te ostalo `bitno` osoblje malo za volan. Ima raznih vakcina s obzirom da ste najskuplji u drzavi po pitanju prevoza.
Bajmocani Odgovori
Polako izlaze iz gripe..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.