Komentara: 1
Pregleda: 2020
Foto

U OŠ „Ivan Goran Kovačić“ počelo takmičenje „Ja imam talenat“

12.03.2024. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
U Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić”, na inicijativu đačkog parlamenta, počelo je takmičenje „Ja imam talenat”, koje će narednih dana prikazati umeće učenika ove škole.
U OŠ „Ivan Goran Kovačić“ počelo takmičenje „Ja imam talenat“

Pesma, muzika, ples samo su neki od talenata koje su đaci pokazali danas, a nadmetanje će trajati do 15. marta.

- Primetili smo da dosta učenika naše škole ima različite talente, pretežno iz likovnog, glume, muzike, plesa, recitovanja... Zbog toga smo odlučili da se održi ovo takmičenje, ali i da bi se ljudi družili i upoznali sa ljudima koji imaju slično interesovanje – kaže Marko Popović, predsednik đačkog parlamenta.

U OŠ „Ivan Goran Kovačić“ počelo takmičenje „Ja imam talenat“Ideju đaka podržali su nastavnici jer smatraju da na taj način razvijaju vezu, koheziju među njima.

- Đaci su poželeli da pokažu šta znaju i umeju. Cilj manifestacije je podsticanje dečjih talenata, sposobnosti i veština i njihova afirmacija. To mogu da pokažu kroz nekoliko kategorija, slikanje, pevanje, gluma, skečevi, ples, imitacija… – dodaje psiholog Kristina Parezanović.

U OŠ „Ivan Goran Kovačić“ počelo takmičenje „Ja imam talenat“

Izvor: Subotica.com
Manifestacija "Ja imam talenat" Manifestacija "Ja imam talenat" Manifestacija "Ja imam talenat" Manifestacija "Ja imam talenat" Manifestacija "Ja imam talenat" Manifestacija "Ja imam talenat" Manifestacija "Ja imam talenat" Manifestacija "Ja imam talenat"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2020
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.