Komentara: 21
Pregleda: 7866
Foto

U Novom Žedniku održana javna sednica GrO Pokreta socijalista

24.10.2015. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
Povodom sto dana od formiranja, u Novom Žedniku sinoć je održana javna sednica gradskog odbora Pokreta socijalista, na kojoj su prezentovani dosadašnji rezultati i izneti planovi za dalji rad.
U Novom Žedniku održana javna sednica GrO Pokreta socijalista

Po rečima profesora Božidara Lekovića, predsednika GrO, pored toga što je tu ostvaren najbolji rezultat na izborima za mesne zajednice, Novi Žednik je izabran jer treba ravnomerno pomagati i gradske i ruralne sredine.

- Svaki drugi stanovnik ove mesne zajednice nije zaposlen, u selu nema kanalizacije, vodovoda i osnovnih uslova za razvoj. Tražićemo od svih nivoa vlasti da podrže prigradske sredine, jer ne smemo da dozvolimo da strani investitori odustaju od ulaganja u industrijsku zonu u Novom Žedniku i odlaze u Bačku Topolu jer nema osnovne infrastrukture – ističe profesor Leković.

U Novom Žedniku održana javna sednica GrO Pokreta socijalista

Problema u selu sa oko 2.200 duša itekako ima.

- Jednostavno proživljavamo sudbinu svih ruralnih sredina u našoj zemlji – kaže Duško Petrović, predsednik MZ. - Godinama nismo imali značajnija ulaganja i sada moramo uložiti veliki napor da sustignemo ostale sredine. Pored nedostatka posla, infrastruktura je jako loša, a projekat izgradnje kanalizacije rešio bi veliki problem u tri naselja – Starom i Novom Žedniku i Đurđinu, kao i u industrijskoj zoni. Činimo sve da renoviramo Dom kulture i nadamo se da će on za dve godine vratiti stari sjaj.

Kako je rečeno, u proteklih sto dana PS je fomirao 20 mesnih odbora, a osam je u fazi formiranja, a stranka beleži stalni priliv članstva. Sastanku je prisustvovao i predsednik stranke Aleksandar Vulin i potpredsednik Predrag Vuletić, kao i koalicioni partneri iz redova SNS-a, SDPS-a i PUPS-a. 

Izvor: Subotica.com
Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista Javna sednica Gradskog odbora Pokreta socijalista
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 7866
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gojko radić

aleksandar vulin

pokret socijalista

dušan stipanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.