Komentara: 5
Pregleda: 1393

U nedelju velika humanitarna akcija prikupljanja potrepština za socijalno ugrožene

08.02.2024. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Velika humanitarna akcija prikupljanja namirnica (hrane, proizvoda za ishranu i higijenskih artikala) biće organizovana u nedelju, 11. februara u prostorijama MZ Ker (Beogradski put 62) u periodu od 9 do 12 časova.
U nedelju velika humanitarna akcija prikupljanja potrepština za socijalno ugrožene

Neformalna grupa "Naše malo nekome je sve" u nedelju organizuje veliku humanitarnu akciju prikupljanja namirnica koje će biti podeljenje ugroženim porodicama. 

 - Pozivamo sve Subotičane velikog srca da se odazovu u što većem broju. Svaka donacija nam je jako važna. Koliko ko može, kilogram brašna, pasulja, krompira... Svako u skladu sa svojim mogućnostima. Kada se nas više udruži, i svako donira makar i samo jedan artikal, na kraju dana imamo rezultat da smo svi zajedno pomogli mnogo porodica i obradovali puno dece. Mesečne akcije su nam jako važne, jer tada opskrbimo naše najstarije sugrađane, porodice koje teško žive, tako da oni imaju namirnica jedan duži period - objašnjava Tijana Mijović iz Neformalne grupe "Naše malo nekome je sve". 

Iz ove grupe napominju da su sve vrste namirnica dobrodošle. 

 - Neke od namirnica koje su uvek potrebne su brašno, šećer, ulje, kvasac suvi, jaja, palenta, pirinač, griz, paštete, viršle, gotova jela, mesni naresci, gotove supe, suhomesnato, tunjevina, konzerve ribe, mleko, kafa, krompir, voće, povrće, meso... Kada su u pitanju sredstva za higijenu, to su sapuni, šamponi, toalet papir, sredstva za čišćenje kuće, prašak, omekšivač, pelene...  Mogu se doneti i vaučeri u određenom iznosu - napominju organizatori.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 1393
Povezane teme

Humanitarna akcija

mz ker

naše malo nekome je sve

tijana mijović

prikupljanje namirnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.