Komentara: 5
Pregleda: 2943

U nedelju velika akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene

12.02.2021. u 17:19h
Izvor: Subotica.com
Velika akcija prikupljanja hrane i drugih potrepština koju organizuje grupa „Obrok za porodicu“ održaće se u nedelju u prostorijama mesne zajednice Gat od 9 do 12 časova.
U nedelju velika akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene

Ovo je prva akcija ove godine, a ukupno dvanaesta po redu koju organizuju naše tri vredne sugrađanke velikog srca Tijana Mijović, Dana Radomirović i Josipa Rončević.

- Uvek kažemo da naše malo nekom znači zaista mnogo. U januaru nismo imali akcije jer smo dobili veliku donaciju hrane, a sada ćemo opet pripremati pakete za naše sugrađane – kaže nam Tijana Mijović. – Pozivamo naše sugrađane da zajedno olakšamo ove zimske dane onima kojima je to najpotrebnije. Neophodne su nam namirnice – brašno, ulje, šećer, jaja, palenta, pirinač, supe iz kesice..., suhomesnati proizvodi, voće i povrće, kao i sredstva za higijenu i održavanje kuće.

U nedelju velika akcija prikupljanja hrane za socijalno ugroženeU nedelju velika akcija prikupljanja hrane za socijalno ugroženeU nedelju velika akcija prikupljanja hrane za socijalno ugroženeS obzirom da u nedelju proslavljamo dan ljubavi, nema lepšeg načina da darujući, svako prema svojim mogućnostima, pokažemo našim najsiromašnijim sugrađanima da u svojoj borbi za egzistenciju nisu sami.

MZ "Gat se nalazi na adresi Ruđera Boškovića 22. Pogledajte na gugl mapi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2943
Povezane teme

obrok za porodicu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.