Komentara: 0
Pregleda: 5524
Foto

U nedelju preventivni pregledi u bolnici

03.02.2024. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
U nedelju preventivni pregledi u bolnici

U nedelju (4. februara), od 8 do 14 časova, u internističkom odeljenju poliklinike subotičke bolnice obavljaće se preventivni pregledi u cilju ranog otkrivanja aneurizme trbušne aorte.

- Pregledi su predviđeni za sve sugrađane iznad 50 godina starosti.  Potrebno je sa sobom da ponesu zdravstvenu knjižicu ili ličnu kartu. Oni kod kojih postoji sumnja na bolest, biće upućeni na dodatnu dijagnostiku. Prevencija i rana dijagnostika od ključnog su značaja za pozitivan ishod lečenja svake bolesti. - objašnjava dr Saša Dželebdžić, direktor Opšte bolnice.

Podsećamo, za preventivne preglede u Opštoj bolnici nije potrebno zakazivati termine, a građani sa sobom treba da ponesu bilo koji lični dokument sa slikom u cilju identifikacije.

Izvor: Subotica.com
Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode Predavanje za srednjoškolce na temu kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 5524
Povezane teme

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.