Komentara: 1
Pregleda: 1858

U naredna tri dana vaterpolisti Spartak Prozivke u pohodu na medalje

14.07.2017. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
Vaterpoliste Spartak Prozivke očekuje zanimljiv vikend. Tri generacije boriće se na polufinalnim i finalnim turnirima od petka do nedelje.
U naredna tri dana vaterpolisti Spartak Prozivke u pohodu na medalje

Igrači rođeni 2006. godine i mlađi igraće finalni turnir u Šapcu, dok će stariji dve godine, odnosno rođeni 2004. godine i mlađi igrati polufinalne turnire u Subotici 14. i 15. jula, odnosno u Novom Sadu 15. i 16. jula. Vaterpolisti do 17 godina, rođeni 2000. godine i mlađi igraće finalni turnir u Kragujevcu.

U Šapcu na finalnom turniru za igrače do 11 godina učestvuje osam klubova. U grupi A su Zemun, Vojvodina, Nais i domaćin Šabac, a u grupi B, Valjevo, Partizan, Taš i Spartak Prozivka.

Polufinalni turnir za igrače do 13 godina igraće se u Subotici gde će snage odmeriti Radnički, Partizan, Stari Grad i domaćin Spartak Prozivka, a u Novom Sadu igraće Crvena zvezda, Valis, Beograd i Vojvodina.

Vaterpolisti do 17 gdoina igraće u Kragujevcu finalni turnir na koji su se plasirali Spartak Prozivka, dve ekipe Partizana i domaćin Radnički.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1858
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.