• Pregleda: 2695

U hotelu "Galleria" uskoro počinje program "Snaga u Vama"

U okviru "Detoks i Health Coaching programa" u hotelu "Galleria", od 24. aprila počeće i osmonedeljni grupni program Snaga u Vama".
U hotelu "Galleria" uskoro počinje program "Snaga u Vama"

Program će voditi Tatjana Popović Marić, prvi sertifikovani „Health Coach“ u Srbiji i autorka elektronske knjige "Pet dana detoks program", a održavaće se u konferencijskoj dvorani hotela „Galleria“.

- Program je osmišljen sa ciljem da polaznici nauče kako da „lifestyle“ promene sprovedu na jednostavan način, a da one odgovaraju njihovim godinama i organizmu. Praveći postepene, ali održive promene biće u prilici da osete svoju pravu energiju i budu zadovoljni svojom svakodnevicom - poručuje Tatjana Popović Marić. - Oni koji se odluče za ovaj program imaće priliku da nauče da uz zdrave namirnice smršaju, pravilno kombinuju hranu, poboljšaju varenje, smanje i/ili potpuno eliminišu nadimanje u stomaku, povećaju nivo energije, ubrzaju metabolizam i saznaju sve što je neophodno kako bi živeli zdravo.

Jedinstveni osmonedeljni program uključuje osam konsultacija (jednom nedeljno u trajanju od sat i po vremena), članstvo na VIP listi za primanje Tatjaninih zdravih recepata, folder i odštampani edukativni materijal, Tatjaninu elektronsku knjigu “Pet dana detoks program”, privatnu FB grupa za članove programa, elektronsku knjigu programa za vežbanje kod kuće za 12 nedelja i besplatno korišćenje Wellnes centra hotela „Galleria“.

Više informacija pronađite na linku: www.totallywellness.rs/snagauvama ili putem telefona 063/8920-894.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
kile Odgovori
To svaja! ;-)
goci Odgovori
Zvuči dobro! Radio bih išla!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.