Komentara: 2
Pregleda: 4290

U četvrtak se održava 39. prvomajski Trimbi

29.04.2014. u 15:06h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna 39. sportsko-rekreativna manifestacija "Trimbi" održava se u četvrtak, 1. maja, a organizator je Gradski savez "Sport za sve". Ova sportska manifestacija podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od Subotice do Palića. Za sve učesnike koji se prijave obezbeđene su nagrade.
U četvrtak se održava 39. prvomajski Trimbi

Cilj je manifestacije da se animiraju i motivišu građani da praznik rada proslave baveći se rekreacijom, odnosno da voze bicikl, pešače ili voze rolere, a na kraju oni koji imaju najviše sreće dobiju i vredne nagrade.

Učesnici mogu na startu (ili na kontrolnoj stanici) da kupe učesničke kartice (100 din), koje se overavaju na tri kontrolne tačke (prva na startu, druga na kontrolnoj stanici i treća na cilju).

Učesnici koji učesničke kartice kupe na kontrolnoj stanici overavaće se prve dve kontrolne tačke, odnosno ne moraju da se vraćaju na start, a sve u cilju animiranja stanovnika Palića i naselja van centra grada,

KAKO DA SE IDE? peške, biciklom ili rolerima

KUDA NA TRIMBI? start u Subotici ispred zgrade “Jadran” Park Rajhla Ferenca 12 . od 8 do 11 časova, ispred autobuske stanica kod skretanja za Veliki Radanovac od 8,30 do 11,30 časova

TRASA KRETANJA? Vozi se biciklističkom stazom Subotica – Palić, kontrolna stanica je autobuska stanica kod skretanja za Veliki Radanovac

CILJ? Dolazak na cilj do Sportskog centra "Palić" predviđen je do 12 časova

CENA UČESNIČKE KARTICE? 100 dinara i kupuje se na startu ili na kontrolnoj stanici.

NAGRADE? 3-5 bicikala kao glavne nagrade, utešne nagrade, kao i pojedinačne nagrade za najmlađe učesnika, najstarijeg učesnika, vlasnika najstarijeg bicikla, kao i za učesnika sa najboljim vremenom pređenog poligona.

Svi učesnici bez obzira na redosled dolaska na cilj, sa tako overenim učesničkim karticama učestvuju na kraju programa u izvlačenju glavnih i utešnih nagrada. Izvlačenje nagrada u kojem konkurišu svi učesnici koji imaju overenu učesničku karticu počinje u 12,30 časovana fudbalskom terenu ispred zgrade “Sokolovac” u okviru Sportsko-rekreativnog centra "Palić".

Deo sredstava za realizaciju manifestacije se finansira iz budžeta Grada Subotice. Pokrovitelj je resor za sport, omladinu I turizam grada Subotice. Za više informacija pozovite 064/82-06-637.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4290

Povezana vest

Povezano dešavanje

Trimbi 2014

Trimbi 2014

29.04.2014.
0
Povezane teme

trimbi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.