Komentara: 32
Pregleda: 9143

U četvrtak izbor novog gradonačelnika i članova Gradskog veća

21.06.2016. u 11:57h
Izvor: Subotica.com
Predsednik gradske Skupštine Subotice Tivadar Bunford zakazao je za četvrtak 2. sednicu lokalnog parlamenta koja na dnevnom redu ima tri tačke. Glavno dešavanje dana biće promovisanje novog gradonačelnika, kao i članova Gradskog veća po resorima.
U četvrtak izbor novog gradonačelnika i članova Gradskog veća

Kako se ranije moglo čuti u zvaničnim i nezvaničnim izjavama lidera partija koje čine većinu kako na lokalnom (u Subotici), tako i na pokrajinskom i republičkom nivou, funkcija gradonačelnika u Subotici po koalicionom sporazumu pripada Srpskoj naprednoj stranici (SNS) a kandidat koji treba da se formalno izglasa je Bogdan Laban.

Članovi Gradskog veća su takođe poznati, a oni će biti saopšteni javnosti u četvrtak. Na 2. sednici novog saziva biće izabran i zamenik predsednika Skupštine.

Tema rasprave i glasanja, kao poslednja tačka dnevnog reda, biće i Odluke o dodeli priznanja "Dr Ferenc Bodrogvari" za koje su su ove godine predloženi Natalija Raičević (profesor klasičnog baleta), Monika Čik (profesor mađarskog jezika i književnosti) i Željka Zelić (diplomirani novinar).

Sednica počinje u 9 časova (četvrtak) a prenos možete pratiti putem našeg sajta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 9143

Povezana vest

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

sednica gradskog parlamenta

sednica lokalnog parlamenta

izbor gradonačelnika

sednica skupštine grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.