Komentara: 22
Pregleda: 51955

Turski državljanin izboden na Paliću

02.06.2016. u 11:48h > 15:51
Izvor: Subotica.com
Državljanin Turske (1990) izboden je noćas na Tresetištu nedaleko od granice sa Mađarskom. Na lice mesta izašli su pripadnici policije i tužilac Višeg javnog tužilaštva i intenzivno se traga za počiniocem krivičnog dela ubistvo.
Turski državljanin izboden na Paliću

Kako nam je rečeno u policiji, negde oko tri časa ujutru na Paliću pronađeno je beživotno telo muškarca. Na telu su bile rane nanete oštrim predmetom, najverovatnije nožem, te je tužilac delo kvalifikovao kao ubistvo.

- Intenzivno radimo na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovoga, kao i na pronalaženju vinovnika ubistva – kažu u policiji.

Oko 3.10 časova, na poziv policije, na lice mesta stigla je i Hitna pomoć, koja je konstatovala nasilnu smrt.

Stanovnici Lopudske ulice, koja vodi ka Tresetištu, kažu da migranti u njihovom kraju nisu retkost, iako ih je znatno manje nego ranije. Neke od njih je tokom noći probudio žamor i sirene hitne pomoći, ali niko nije ni pomišljao da se u neposrednoj blizini desio strašan zločin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 51955
Povezane teme

ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.