Komentara: 0
Pregleda: 4093

Turnin u hokeju na ledu u Segedinu

22.10.2012. u 20:20h
U nedelju 21.10. u Segedinu (Madjarska) odigran je turnir u hokeju na ledu za igrače do 8 godina starosti (U-8, igrači rođeni 2005. i mladji). HK Spartak iz Subotice je na ovom turniru nastupio sa dve ekipe, jer se turnir igrao i u B i u C kategoriji.
Turnin u hokeju na ledu u Segedinu

Najveća zanimljivost ovog turnira je podatak da nasi igraci jos uvek nemaju "leda u nogama" i nece ga imati jos najmanje mesec dana, dok sve ostale ekipe sa kojima smo se takmičili imaju led vec mesec ili dva dana.

Za HK Spartak I su nastupili: Đukanović, Mickoski, Pećerić Petar, Herbatin, Kostić, Sabo Rac Maksim, Dobo Armin, Bašić Palković Filip. Bašić Palković Andrej i Kiš.

Za HK Spartak II su nastupili: Sabo Rac Albert, Fazekaš, Antonijević, Horvat Marko, Sekulić Elena, Bašović, Šandor, Vaštag Ivett, Lulić i Pećerić Slaven.

U B kategoriji turnira gde je nastupila naša prva ekipa ostvareno je svih 5 pobeda iz 5 utakmica, uz impresivnu igru, borbenost i zavidno hokejaško znanje najmlađih "ledenih oklopnika" iz Subotice. Ovu ekipu čine deca koja su pre 3 godine prvi put došla u našu školu klizanja koja se svake zimske sezone organizuje u sklopu razvoja HK Spartak i koji su bukvalno od apsolutnih neklizača, uz konstantan i kvalitetan rad sa trenerima u klubu došli do odličnih hokejaških predizpozicija za takmičenje sa najboljima u svojoj uzrasnoj kategoriji sa svim ekipama u regionu.

Turnin u hokeju na ledu u Segedinu

Rezultati:
HK Spartak I - Gepard (Budimpešta) 7:2
HK Spartak I - UTE (Budimpešta) 13:0
HK Spartak I - Jazbareny I 11:0
HK Spartak I - Vašaš I (Budimpešta) 4:0
HK Spartak I - Tisza Volan (Segedin) 6:1

Turnin u hokeju na ledu u Segedinu

U C kategoriji turnira koju igraju deca koja su tek počela da se bave hokejom na ledu naši igrači su zabeležili sva tri poraza, ali su sve prisutne oduševili svojom srčanošću, željom za igrom i napredovanjem. Ovu ekipu čine nešto mlađi igrači, za koju nastupaju i dve devojčice, i koji su tek pred kraj prošle sezone zadužili svoju prvu hokejašku opremu i počeli malo ozbiljnije da se bave ovim sportom.

Rezultati:
HK Spartak II - Jazbareny II 0:5
HK Spartak II - Vašaš II (Budimpešta) 0:4
HK Spartak II - Jazbareny II 0:6

 

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4093
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.