Komentara: 15
Pregleda: 5958

Turističke kartice za jeftiniji smeštaj, ishranu i usluge za posetioce Palića

30.05.2014. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Preuzeće "Park Palić" pokrenulo je program “Turistička kartica – Palić” koji se odnosi na mogućnost ostvarivanja popusta prilikom korištenja usluga smeštaja i dodatnih usluga u pojedinim vilama i hotelima a može se koristiti i za konzumaciju hrane i pića u ugostiteljskim objektima na obali jezera, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.
Turističke kartice za jeftiniji smeštaj, ishranu i usluge za posetioce Palića

Turistička kartica važi 48 sati od trenutka kupovine a jedna kartica omogućava popust za 5 osoba. Cena kartice iznosi 100 rsd i može se kupiti na 14 mesta na Paliću tj. u pojedinim objektima koji učestvuju u programu. Kupovinom kartice, popust se može ostvariti u 18 objekata koji su obeleženi nalepnicom po uslovima koji su ti objekti ponudili u programu.

Prilikom kupovine kartice, dobija se mapa Subotice sa obeleženim ulicama i mapa Palića sa spiskom objekata u kojima se popust može ostvariti. Svi objekti obeleženi su na mapi sa pripadajućom adresom, telefonom i web portalom.

Program je osmišljen da bude samoodrživ u smislu da su implementaciju finansirali učesnici programa, a s obzirom na zainteresovanost turističkih subjekata na Paliću, postoji volja i želja za unapređenjem poslovanja.

Turističke kartice za jeftiniji smeštaj, ishranu i usluge za posetioce Palića

Turistička kartica urađena je trojezično (srpski, mađarski i engleski), a namenjena je, kako gostima iz zemlje i inostranstva tako i posetiocima iz Subotice.

Prodajna mesta: Elitte Palić - Park Heroja 15, Vila Marija - Krfska 1/e, Hotel Prezident - Olge Penavin 2, Vila Boska - Vikend Naselje 280, Dudaš - Obala Lajoša Vermeša bb, Čarda Kapetanski Rir - Muški štrand bb, Garni Hotel Palić Resort - Jožefa Hegediša 14, Ženski Štrand - Obala Lajoša Vermeša bb, Palićka Kruna - Vikend Naselje 222, Vila Larus - Kanjiški put 9, Vila Stars - Dubrovačka 58/b, Vila Lago - Jožefa Hegediša 16/b, Vila Milord - Splitska Aleja 19 i Trafika Pumpkin - Parking kod Male gostione.

Turističke kartice za jeftiniji smeštaj, ishranu i usluge za posetioce Palića

Popusti na Paliću: Elitte Palić – 10% smeštaj, hrana, piće; S Taxi – 40% Subotica – Palić za 350 rsd; Vila Marija – 10% smeštaj; Hotel Prezident – 10% smeštaj, wellness, spa; Vila Boska – 10% smeštaj; Dudaš – 20% čamci, pedaline, rikše, bicikle; Čarda Kapetanski rit – 5% hrana i piće; Hotel Palić resort – 10% smeštaj; Ženski štrand – 10% kafa, čaj, limunada, sladoled; Majkin salaš – 10% smeštaj; Vila Regina – 10% smeštaj; Palićka kruna – 10% smeštaj; Vila Larus – 10% smeštaj; Vila Stars – 10% smeštaj; Vila Lago – 5% smeštaj, spa; Vinarija "Zvonko Bogdan" – 10% obilazak, obilazak sa degustacijom; Vila Milord – 10% smeštaj; Palić Ludaš – 25% šetnja ekoturističkom stazom u pratnji vodiča

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5958

Povezana vest

Povezane teme

Park Palić

turizam palić

turizam

turistička kartica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.