Komentara: 8
Pregleda: 4492

Turistička signalizacija na ulazu u grad

24.07.2012. u 21:50h
Izvor: RTV Yueco
U toku je postavljanje nove turističke signalizacije na ulazu u grad. Narednih dana postaviće se na Paliću i Hajdukovu. Turistička organizacija grada Subotica je prošle godine započela projekat postavljanja turističke signalizacije kada su znakovi postavljeni u pešačkoj zoni.
Turistička signalizacija na ulazu u grad

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja je za projekat izdvojilo 3,5 miliona dinara. Signalizacija se postavlja na ulazu u grad. Po kiši vozači nisu bili raspoloženi za priču, ali kako smo saznali malo ko obraća pažnju na signalizaciju.

U Subotici prošle godine su postavljena četiri objekta turističke signalizacije za puteve vina i nova turistička signalizacija u pešačkoj zoni. Prvu fazu projekta finansiralo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja sa 4,5 miliona dinara.

Turistička organizacija grada Subotice realizuje nekoliko projekata koji imaju za cilj da značajno podignu kvalitet usluge radi povećanja konkurentnosti lokalnih turističkih proizvoda. Uskoro se očekuje postavljanje tabli ispred značajnih objekata secesije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4492
Povezane teme

turistička signalizacija

turistička organizacija subotica

nova turistička signalizacija u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.