Komentara: 7
Pregleda: 11497

Trojica uhapšena u policijskoj akciji protiv trgovaca drogom

13.12.2018. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
U Subotici su uhapšena tri muškarca protiv kojih su podnete krivične prijave. Pretresom njihovih stanova pronađena je veća količina droge, među kojom je bio i kokain.
Trojica uhapšena u policijskoj akciji protiv trgovaca drogom

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija na teritoriji Srbije uhapsila je 11 osoba osumnjičenih da su se bavili trgovinom i/ili proizvodnjom droge, dok su dve osobe uhapšene zbog nedozvoljene posedovanja oružja i eksploziva. Tom prilikom podneto je dvadeset krivičnih prijava, a oduzeto je 8,7 kilograma droge i 11 pušaka.

U jednoj od akcija subotička policija u saradnji sa novosadskom uhapsila je dve osobe i zaplenila oko dva kilograma marihuane. Uhapšeni su V.D. (1987) i M.R. (1987) osumnjičeni za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju, policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog D.R.  pronašla više paketa sa oko dva kilograma marihuane, dva paketića sa više od osam grama kokaina, oko 900 grama materije za razblaživanje droge, sedam tableta ekstazija  i tri digitalne vagice za precizno merenje.

U drugoj akciji u Subotici zbog istog krivičnog dela uhapšen je M.B. (1997). Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i zaplenila paket sa manjom količinom marihuane i paketić sa pet grama kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu, u redovnom postupku, biti izvedeni pred nadležna tužilaštva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 11497
Povezane teme

subotička policija

Policija Subotica

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.