Komentara: 3
Pregleda: 5023
Foto

Trka Deda Mrazeva na Paliću okupila oko 3.000 ljudi

04.12.2023. u 08:46h
Izvor: Subotica.com
Trka Deda Mrazeva na Paliću okupila oko 3.000 ljudi

Trka koja pre svega ima humanitarni i zabavni karakter, sa tradcijom dužom od dve decenije, privukla je veliki broj ljudi koji su uz smeh, razgovor, druženje i dobro raspoloženje prešli stazu dugu dva kilometra. 

 - Ovo je 24. Trka Deda Marzova na Paliću. Pre 24 godine, krenuli smo ovu trku sa sedmoro dece. Svake godine broj se udvostručio, i na kraju, vidimo da danas ima oko 3.000 učesnika. Veoma je lepo gledati kako su svi srećni, to je više zabava, nije takmičarskog karaktera. Može bilo ko da pređe ovaj krug od 2 kilometra - peške. trčeći, sa bebi-kolicima, kako ko hoće - kaže Elvira Janoši, u ime organizatora Trke, istakavši humanitarni karakter ove manifestacije - Dešavanje je humanitarnog karatkera, naslov nosi "Budi i ti Deda Mraz". Ko hoće, može da donese kutiju sa igračkama, sa slatkišima, ko šta ima može da daruje deci koja su siromanija.

Trka Deda Mrazeva na Paliću okupila oko 3.000 ljudiSvi učesnici koji su prešli zadatu stazu, dobili su medalju, dok su najmlađi i najstariji učesnik posebno nagrađeni. Najmlađa je bila beba stara nepunih mesec dana, dok je nastarija bila žena u devetoj deceniji života. 

Trka Deda Mrazeva na Paliću okupila oko 3.000 ljudi

Izvor: Subotica.com
XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić XXIV Trka Deda Mrazeva uz obalu jezera Palić
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 4 dana
Komentara: 3
Pregleda: 5023
Povezane teme

trka deda mrazeva

elvira janoši

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.