Komentara: 13
Pregleda: 4005

Tri kandidata GO Subotica SRS na listi za republičke poslanike

18.03.2016. u 17:02h
Izvor: RTV Yueco
Srpska radikalna stranka očekuje da će na republičkim izborima osvojiti između 25-30% glasova, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u GO Subotica.
Tri kandidata GO Subotica SRS na listi za republičke poslanike

Takođe je istaknuto da će njihova kampanja biti skromna i da će se bazirati na mitinzima, od kojih će prvi biti održan 24. marta u Beogradu, pod nazivom „Bunt protiv Vučićevog režima“. Ovaj datum je izabran jer je tada počelo bombardovanje Srbije, a do sada nije naplaćena nikakva odšteta zbog toga, kažu u SRS-u.

Na konferenciji je rečeno i da će SRS pozvati na bojkot plaćanja takse za RTS, jer ovaj nacionalni servis, kako kažu još ni jednom nije ugostio dr Vojislava Šešelja i smatraju da stranke nemaju ravnopravan odnos kada je medijski prostor u pitanju.

U prostorijama Srpske radikalne stranke u Subotici danas je rečeno i da se na listi ove stranke za republičke poslanike nalaze 3 kandidata iz okružnog odbora Subotica, a to su: Nemanja Bogešić, Saša Gredeljević i Nenad Vasiljević.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 4005
Povezane teme

srpska radikalna stranka

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.