Komentara: 3
Pregleda: 2221

Tri generacije vaterpolista Spartak Prozivke u borbi za šampionske titule

04.07.2017. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda u Novom Sadu i Kruševcu održani su polufinalni turniri Prvenstva Srbije u vaterpolu za igrače od 11 i 15 godina gde su učestvovali i vaterpolisti Spartak Prozivke. Obe generacije Subotičana su se plasirale u završnicu turnira.
Tri generacije vaterpolista Spartak Prozivke u borbi za šampionske titule

Vaterpolisti  Spartak Prozivke od 11 i 15 godina plasirali su se na finalni turnir Prvenstva Srbije. Mališani rođeni 2002. i mlađi u polufinalnom takmičenju u Kruševcu ostvarili su maksimalan učinak i plasirali se u završnicu turnira. Subotičani su ostvarili tri pobede i to protiv Crvene zvezde 7:6, vršnjake iz Zemuna su pobedili 10:5, a Rasinu 9:5. Spartak je zauzeo prvo mesto sa devet osvojenih bodova ispred Crvene zvezde (6), Rasine (3) i Zemuna (0).

Završni turnir za vaterpoliste rođene 2002. i mlađe održaće se u Subotici 8. i 9. jula u organizaciji Vaterpolo kluba Spartak  Prozivka, a pored domaćina učestvovaće Partizan, Crvena Zvezda i Taš.

Tri godine mlađi vaterpolisti Spartak Prozivke, rođeni 2006. i kasnije, takođe su se plasirali u finale Prvenstva Srbije.  U Novom Sadu na polufinalnom turniru zabeležili su dve pobede i poraz. Spartak Prozivka slavio je protiv Bečeja rezultatom  7:5 i Starog Grada 16:4, dok je poražen od Vojvodine 8:3.

Prvo mesto zauzela je Vojvodina sa devet osvojenih bodova, Spartak Prozivka je bio drugi sa šest, Stari Grad treći sa tri i Bečej poslednji bez bodova.

Finalni turnir za vaterpoliste rođene 2006. održaće se u Šapcu 15. i 16. Jula u organizaciji istoimenog kluba. Na finalni turnir se plasiralo osam klubova koji će biti podeljeni  u dve grupe. U grupi A igraće Šabac, Vojvodina, Zemun i Nais, a u grupi B Valjevo, Partizan, Spartak Prozivka i Taš.

Spartak Prozivka se plasirao u finale Prvenstva Srbije i u konkurenciji do 17 godina, a završnica je na programu 15. i 16. jula.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2221

Povezana vest

Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.