Komentara: 32
Pregleda: 19761
Foto

Trgopromet ponovo u centru Subotice

24.03.2016. u 14:08h
Izvor: TV Subotica
Nov, moderan i ugodan za kupovinu, objekat Trgoprometa, danas je otvorio svoja vrata kupcima, u samom centru Subotice, na adresi Trg cara Jovana Nenada 2 - 4.
Trgopromet ponovo u centru Subotice

Novi Trgopromet zapošljava 30 Subotičana, a potrošačima daje mogućnost da svoju kupovinu obave na 4 prodajne kase, svakim danom od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7 do 14 časova.

Univerexport grupa otvorila je 127. maloprodajni objekat po redu, a 46. u sklopu Trgoprometa. Investicija je vredna 400 hiljada evra, a površina prodajnog prostora je 800 kvadrata. Ukupan broj od oko 8.000 artikala ispuniće sve potrebe jednog tradicionalnog i savremenog domaćinstva.

Univerexport grupa je krovna firma u okviru koje posluju lanac Trgoprometovih maloprodajnih objekata, kao i Bačka AD koja proizvodi sveže svinjsko meso i suhomesnate proizvode. Grupa Univerexport krajem narednog meseca proširuje svoju prodajnu mrežu otvaranjem još jednog objekta u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: TV Subotica
Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar" Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar" Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar" Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar" Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar" Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar" Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar" Otvaranje novog Trgoprometovog maloprodajnog objekta u Robnoj kući "Centar"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 32
Pregleda: 19761
Povezane teme

trgopromet

svečano otvaranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.