Komentara: 1
Pregleda: 3536

"Trenchtown" Festival 2012: Elemental, Colorstar i SevdahBABY

27.03.2012. u 22:22h
Izvor: RTV
"Trenchtown" Festival 2012: Elemental, Colorstar i SevdahBABY

Hrvatski hip-hop sastav "Elemental", popularni beogradski producent i di-džej SevdahBABY sa svojim bendom i poznata mađarska grupa "Colorstar" nastupiće na regionalnom festivalu "Trenčtaun", koji se održava od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića, najavio je danas organizator.

Ranije su najavljeni bendovi "Eva Braun", "Eyesburn", "Superhicks" (Makedonija), koji nastupaju prvog dana festivala, 30. aprila.

"Atheist Rap" zajedno sa SevdahBABY, "Elemental" očekuju publiku 1. maja, a dan kasnije predviđeni su koncerti grupa "Roots Rocket" (Bugarska), "Jinx" (Hrvatska) i "Colorstar".

Onlajn prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival "Trenčtaun" je u toku, a karte se mogu kupiti preko sajta gigstiksa po ceni od 820 dinara za jednodnevne ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane manifestacije.

Fizička prodaja ulaznica počinje 02. aprila.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava.

Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu, ali je potrebno unapred da rezervišu svoje mesto.

Zvanični prezentacija "Trenchtown" festivala nalazi se na linku: trenchtown.org

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3536
Povezane teme

Trenchtown festival

Trenchtown Subotica

Trenchtown program Festivala

Trenchtown Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.