Komentara: 0
Pregleda: 4946

Treće veče „Dečjih svetosavskih dana“

01.02.2016. u 17:06h
Izvor: Subotica.com
Treće veče „Dečjih svetosavskih dana“ u SKC „Sveti Sava“ blistalo je osvetljeno sjajem dečjih pogleda koji su sa ponosom predstavljali svoje škole i roditelje.
Treće veče „Dečjih svetosavskih dana“

Recitali, pesma i igra ispunjavali su srca svih prisutnih. Posebni gosti večeri bile su sestre Stokin, članice Dečjeg crkvenog hora Pravoslavne Svetovaznenjske crkve u Subotici „Sveti Roman Melod“.

Devet tačaka programa sadržale su pesme, igre, recitale i igrokaze. Učestvovalo je pedeset osmoro dece i devet mentora iz četiri škole. Podrška kolega nije izostala. Svečana sala je bila ispunjena i tražilo se „mesto više“.

Treće veče „Dečjih svetosavskih dana“

- Drago nam je da su ostale škole prihvatile inicijativu i priključile se programu manifestacije. Znamo da su pripreme za svaku školsku priredbu temeljne i ozbiljne. Nastavnici sa učenicima mogu da iskažu svoju kreativnost i bogati duh. Ovakvi susreti značajni su za kulturno-prosvetni život grada - reči su nastavnice engleskog jezika, Julke Rus.

Treće veče „Dečjih svetosavskih dana“

- Rado smo prihvatili predlog kolega iz škole „Matko Vuković“ i prilljučili se organizaciji. Učestvovali smo na likovnom konkursu, priredbi u Dečjem pozorištu i SKC „Sveti Sava“ Dobrobiti ovakvih susreta su što se deca upoznaju i druže kroz angažovanje - rekao je Pajica Bašić, direktor OŠ“ Sonja Marinković“.

Nakon priredbe dodeljene su nagrade pobednicima likovnog konkursa.

Izvor: Subotica.com

Dečji svetosavski dani (3. dan)

Dečji svetosavski dani (3. dan) Dečji svetosavski dani (3. dan) Dečji svetosavski dani (3. dan) Dečji svetosavski dani (3. dan) Dečji svetosavski dani (3. dan) Dečji svetosavski dani (3. dan) Dečji svetosavski dani (3. dan) Dečji svetosavski dani (3. dan)
Pogledaj ostale fotografije

Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje

Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4946

Povezane vesti

Povezane teme

dečji svetosavski dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.