Komentara: 0
Pregleda: 4490

Svečano otvoreni "Dečji svetosavski dani"

29.01.2016. u 12:18h
Izvor: Subotica.com
Drugi dan manifestacije održan je u četvrtak na sceni Dečjeg pozorišta. Šarolik program prikazalo je 96 učenika 7 subotičkih škola, uz podršku 13 mentora. Posebni gosti bili su deca „Kolevke“ i „Dječiji tamburaški orkestar Hrvatske glazbene udruge „Festival bunjevački` pisama“.
Svečano otvoreni "Dečji svetosavski dani"

Po rečima organizatora podršku manifestaciji od samog početka dali su predstvanici grada Ilija Maravić i Jasmina Stevanović, zatim Arhijerejski namesnik subotički Miodrag Šipka, direktori osnovnih škola i kulturno-prosvetnih ustanova Subotice, kao i predstavnici lokalnih medija.

Međutim kao vrlo važnu podršku svim dešavanjima u školi izdvojeni su roditelji dece učesnika koji su uključeni u svaki segment rada. Kako je rečeno, svi  sabrani u ime prosvećenja i obrazovanja osvetlili su obraz i put duhovnosti i kulture.

Izvor: Subotica.com
Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje Dečji svetosavski dani - svečano otvaranje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4490

Povezane vesti

Povezane teme

dečji svetosavski dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.