Komentara: 46
Pregleda: 13564

Treba li nama zatvoreni bazen?

28.08.2012. u 17:38h
Izvor: RTV Yueco
Nepuna četiri meseca nakon otvaranja, u Sportsko-rekreativnom centru “Prozivka” primećena su prva oštećenja. Međutim, oštećenja nisu posledica izvedenih radova, već odnosa Subotičana prema opremi zatvorenog bazena na koji se čekalo toliko decenija. Kako bi se predupredilo uništavanje opreme, pojačana je čuvarska služba, a biće uveden i video nadzor.
Treba li nama zatvoreni bazen?

Tuširanje pre ulaska u bazen je obavezno, bar tako piše, a mnogi kupači u bazen ulaze suvi. Pregrade između tuš kabina su iščupane, a držači za peškire iskrivljeni. Vrata išarana. Fenovi za kosu iščupani, ili pokvareni sušenjem pantalona, majica i sličnih stvari koji nisu planirani u opisu rada ovih aparata. Ova i slična oštećenja među prvima primećuje higijeničarka Dragana Dobrijević, koja je često svedok i nekih drugih neprijatnih pojava na novoizgrađenom bazenu.

Skoro četiri meseca nakon otvaranja ovog bazena, rukovodstvo je zbog ovih pojava moralo pojačati čuvarsku službu, poboljšati komunikaciju između čuvara i spasilaca, a radi se projekat postavljanja video-nadzora.

Ako su za četiri meseca korišćenja iščupane pregrade među tuš kabinama, otkinuto ili pokvareno pola tuceta fenova za kosu, ako se toalet papir čupa i gura u WC šolje, opravdano je pitanje koliko će ovaj bazen uopšte i trajati, a kao posebno se nameće još jedno pitanje – treba li nama ovakvima kakvi smo zatvoreni bazen?

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 46
Pregleda: 13564
Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.