Komentara: 2
Pregleda: 4536

"Travel MeetUp" po prvi put u Subotici

05.08.2019. u 17:09h
Izvor: Subotica.com
Prvi "Travel MeetUp" u Subotici održaće se u četvrtak, 8. avgusta, u čitaonici Gradske biblioteke, s početkom u 17:30 časova, a gost večeri biće Ivan Marjanović, koji će posetiocima predstaviti i dočarati lepotu Afrike. Ulaz za sve zainteresovane je besplatan.
"Travel MeetUp" po prvi put u Subotici

Psiholog, kompozitor, preduzetnik u oblasti marketinga i ljubitelj ekstremnih sportova, Ivan Marjanović je i strastveni putnik, koji je do sada posetio čak 41 državu, a posebnu ljubav ispoljava prema afričkim zemljama, ljudima, kulturi, tradiciji, muzici i hrani.

Uz njegovo bogato iskustvo, koje će nesebično deliti sa svim prisutnima kroz izlaganje i zanimljive video zapise iz poseta raznim afričkim plemenima, posetioce očekuje i izložba Ivanovih fotografija iz Afrike.

- Ukoliko volite putovanja, fotografiju, Afriku, ako ste i sami zainteresovani za pustolovinu ili ste prosto samo radoznali da saznate nešto novo iz prve ruke, dođite da obiđemo Afriku zajedno sa Ivanom - pozvali su iz Gradske biblioteke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4536

Povezano dešavanje

Travel MeetUp

Travel MeetUp

05.08.2019.
0
Povezane teme

gradska biblioteka

gradska biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.