Komentara: 24
Pregleda: 25546

Tragičan kraj potrage za 63-godišnjom Terezijom Marcikić

07.02.2019. u 17:13h
Izvor: Subotica.com
U atarima sela Ljutovo danas je pronađeno beživotno telo Terezije Marcikić, za kojom se tragalo od 11. januara. Nezvanično saznajemo da nije u pitanju nasilna smrt.
Tragičan kraj potrage za 63-godišnjom Terezijom Marcikić

Terezija Marcikić (1956) vodila se kao nestala od 11. januara. Kako smo ranije izvestili, 63-godišnja Subotičanka je tog dana iz svog porodičnog doma nedaleko od Senćanskog groblja otišla na pijacu u naselju Prozivka, prethodno javivši se ukućanima.

Uvidom u snimak sa nadozorne kamere prodavnice u koju je rekla da ide ustanovljeno je da je tamo i bila, a ranije tokom tog dana iz izjava očevidaca viđena je na više mesta, između ostalog i kod Buvljaka. Skoro mesec dana trajala je potraga, apel njene ćerke Helene se širio društvenim mrežama, ali nažalost epilog je, ispostavilo se, tragičan - Terezija je pronađena mrtva u ataru nedaleko od Ljutova (put Mala Bosna - Ljutovo).

Dobili smo potvrdu od policije da je beživotno telo danas pronađeno na pomenutoj lokaciji i identifikovano, JKP "Pogrebno" je preuzelo telo, a kako nezvanično saznajemo nije u pitanju nasilna smrt, Terezija je preminula prirodnom smrću, tako da neće biti ni obdukcije.

Kako je saopštila porodica, sahrana će biti obavljena 9. februara (subota) u 14 časova na Bajskom groblju, iz Lihnikert kapele.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 25546

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.