Komentara: 0
Pregleda: 19605

Nestala 63-godišnja Terezija Marcikić

17.01.2019. u 19:14h > 19:15
Izvor: Subotica.com
U toku je potraga za Terezijom Marcikić (1956) koja se od prošlog petka, 11. januara, vodi kao nestala. Policiji je istog dana prijavljen nestanak. Porodica apeluje na sugrađane koji imaju neke informacije vezane za ovaj slučaj da se jave.
Nestala 63-godišnja Terezija Marcikić

Terezija ima 63 godine, tog jutra, 11. januara, izašla je sasvim najnormalnije iz porodične kuće kod Senćanskog groblja i uputila se prema pijaci "Zelenac" na Prozivci. Nadzorne kamere su je snimile da je ušla i izašla iz prodavnice u koju je rekla da ide, posle toga joj se gubi trag.

- Terezija je izašla iz kuće, javila je da ide do prodavnice da kupi potrepštine za ručak, rekla je da mora brzo da se vrati da bi kuvala, ali pratično posle toga nismo ništa čuli za nju. Posle par sati obavestili smo policiju koja je odmah reagovala. - kaže Terezijina ćerka Helena

Postoje informacije da je Terezija viđena tokom popodneva nedaleko od Senćanskog groblja, gde je i porodična kuća, a pre toga kod Buvljaka, međutim posle toga porodica više ništa ne zna.

Terezija Marikić je visoka 156 centimetara, teška oko 50 kilograma, ima plavu prosedu kosu (fotografija je aktuelna). Prema opisu garderobe Terezija je na sebi imala svetlo roze jaknu, bila je u farmerkama i u čizmama. Uz sebe je imala novčanik i ličnu kartu.

Nestanak je prijavljen policiji iz koje poručuju da intenzivno rade na prijavljenom nestanku, te mole sve građane koji imaju više informacija vezanih za ovaj slučaj da pozovu 192 ili se obrate najbližem policajcu, odnosno policijskoj stanici. Možete pozvati i broj 061/6204531 (Helena).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 19605

Povezana vest

Povezane teme

nestala osoba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.