Komentara: 35
Pregleda: 86841
Foto

Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

17.05.2015. u 15:01h > 18.05.2015. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
Nešto posle 10 časova u mestima Martonoš i Orom kod Kanjiže došlo je do velike tragedije u kojoj je život izgubilo sedam lica. Ubica je nešto posle 10 časova u mestu Martonoš kod Kanjiže, dan nakon venčanja svog sina, ubio snaju, njene roditelje i svoju suprugu lovačkom puškom, a pre toga istom puškom ubio i svoju taštu i tasta u Oromu.
Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

Do tragedije je došlo zbog narušenih porodičnih odnosa, dan nakon svadbe.

Svekar Rade Šefer (1960) je iz lovačke puške ubio snaju Nataliju B. (1990) i njene roditelje Šandora (1963) i Karolinu (1972).

U ovom nemilom događaju stradali su i R. Š. (1968), J. T. (1941) i B. T. (1947). Po prvim informacijama ubica se nakon krvavog pira u kući mladinih roditelja i sam ubio, međutim postoji varijanta i da je to učinio jedan od gostiju na svadbi,  a te indicije će utvrditi istraga. U svakom slučaju preciznije detalje ćemo saznati kada se policija zvanično oglasi saopštenjem.

Samoubistvo ili ubistvo iz samoodbrane?

Da postoji varijanta da je možda reč o sedmostrukom ubistvu nezvanično smo saznali sa lica mesta kada nam je rečeno je Emanuel D., francuski državljanin, u samoodbrani ubio Radeta Šepera koji je na licu mesta preminuo. E.D. je kako saznajemo iz istog izvora tokom poslepodneva i priveden u policijsku stanicu u Kanjiži.

Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

Francuski državljanin, inače gost na svadbi, za kojeg se sumnja da je iz samoodbrane ubio šestostrukog ubicu

U još jednoj informaciji sa lica mesta saznali smo i da je jedna osoba ženskog pola povređena, poslednja informacija je da je u pitanju Natalija, supuruga Emanuela D., koja je trenutno zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine, a iako je i ona bila na meti ubice njeno stanje je stabilno i trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Mladoženjin otac se po rečima komšija iz Martonoša protivio braku svog sina sa ubijenom Natalijom, zbog čega se i posvađao sa svojom ženom, koju je takođe ubio, kao i njene roditelje, odnosno svoju taštu i tasta.

Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

Ovaj čovek je ubio šestoro ljudi - ubica Rade Šefer i ubijena snaja - Natalija B. 

Uviđaj je trajao do kasnih poslepodnevnih časova, a onda su tela preminulih transportovana na obdukciju.

Ceo dan i noć pio, priveden u policiju zbog porodičnog nasilja, pušten uz prijavu i nedugo zatim počinio šestostruko ubistvo.

Neki od svedoka rekli su novinarima da je R.Š. juče pio tokom celog dana i noći, te je u alkoholisanom stanju jutros počinio zločin.

Po informacijama iz kikindske policije, osoba koja je osumnjičena da je počinila šestostruko ubistvo i samoubistvo je tog jutro oko pola 6 privedena u stanicu policije zbog prijave nasilja u porodici, ali je ista bila puštena nakon podizanja krivične prijave. Nedugo zatim desio se zločin koji je za kratko vreme zauvek ugasio sedam života.

Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

Mladoženja koji je za samo par časova izgubio nekoliko voljenih osoba

Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

Na porodičnom imanju u mestu Orom šok i neverica okupljenih. Iako niko od prisutnih na adresi na kojoj je R.Š započeo krvavi pir nije želeo da komentariše bilo šta, komšije su uglavnom bile zbunjene i informaciju o stravičnom ubistvu saznali od novinara koji su tokom poslepodneva dolazili na ovu lokaciju.

Jedan od komšija izjavio je da je poznavao porodicu i da su bili mirni i povučeni, te da ih je ovaj zločin u njihovom neposrednom komšiluku šokirao.

Kako smo prethodno saznali u Martonošu nakon uviđaja u tom selu ekipa kriminalnih tehničara će se preseliti u Orom.

Porodično imanje u Oromu

Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

Tragedija! Sedmoro mrtvih nakon svadbe

Izvor: Subotica.com

Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući

Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući Sa lica mesta - dvostruko ubistvo u porodičnoj kući
Pogledaj ostale fotografije

Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu

Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu Policijski uviđaj nakon ubistva u Martonošu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 86841
Povezane teme

ubistvo

teško ubistvo

kanjiža

martonoš

orom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.