Komentara: 40
Pregleda: 73338

Teška saobraćajna nezgoda u Bajmoku, poginuo 33-godišnjak

09.06.2019. u 12:41h > 14:39
Izvor: Subotica.com
Ž.B. (33) poginuo je jutros oko pola pet u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u Bajmoku. Uviđaj je završen, a istraga je u toku. Automobil je u potpunosti uništen.
Teška saobraćajna nezgoda u Bajmoku, poginuo 33-godišnjak

Kako saznajemo, muškarac (1986) iz ovog naselja je, iz za sada nepoznatih razloga, automobilom "alfa romeo" crne boje sleteo s puta i prevrnuo se. Vozač je preminuo na licu mesta, a policija je izvršila uviđaj.

Saobraćajnoj policiji asistenciju su pružili vatrogasci, koji su krajnjim naporima uspeli da iz totalno uništenog automobila izvuku telo, nažalost već tada preminulog muškarca. Kako saznajemo sa lica mesta vozač je bio sam u vozilu.

Informaciju o saobraćajnoj nezgodi potvrdili su nam u Policijskoj upravi Subotica, navodeći da je istraga u toku, te da će više znati nakon sagledavanja svih okolnosti. Beživotno telo Bajmočanina poslato je na obdukciju u Novi Sad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 73338
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.