Komentara: 15
Pregleda: 5150

Termoizolacija u Geronotološkom centru

08.08.2014. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
Ugovor koji podrazumeva uvođenje termoizolacije na objekat gerontološkog centra Dom "Dudova šuma" su potpisali vršilac dužnosti direktora Gerontološkog centra Subotica, Petar Balažević i Miroslav Atić, direktor firme „Yumol“, čiji radnici će biti angažovani na ovom poslu. Radovi počinju u ponedeljak a rok za postavljanje je tri meseca.
Termoizolacija u Geronotološkom centru

Vršilac dužnosti direktora Gerontološkog centra Subotica, master pravnik Petar Balažević, rekao je da je sa izvođačem radova utvđen dinamički plan aktivnosti na realizaciji ovog projekta. „Rok za izvršenje radova je osamdeset devet dana. Postavljanje skela kreće u ponedeljak i ulazimo u realizaciju projekta. Svaki projekat energetske efikasnosti dovodi do uštede u novcu a ta ušteda može da se usmeri na druge potrebe naših korisnika. U tom smislu, očekujemo da ćemo rasterećenjem troškova grijanja, omogućiti kvalitetniju uslugu u domu“ - rekao je Balažević.

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, rekao je da su svi projekti razvojnog tipa, pogotovo koji podrazumevaju podizanje energetske efikasnosti u celoj Srbiji jedan od zahteva Evropske unije. On je najavio predstojeće izmene zakona o socijalnoj zaštiti, „Svakako ćemo konsultovati stručne radnike iz ustanova, da sve ono što smo detektovali kao nešto što treba menjati, pre svega dođe iz ustanove i da bude stručno potkrepljeno“ - rekao je Ivanišević.

Termoizolacija u Geronotološkom centru

Zamenik direktora Fonda za kapitalna ulaganja, Bela Bodrogi, rekao je da je u toku veliki projekata koje Fond pomaže. „Projekat koji podrazumeva termoizolaciju Doma Dudova šuma vrednosti je skoro sedam miliona dinara, a površina je preko tri hiljade stosedamdeset kvadratnih metara, koji će biti termoizolovani sa stiroporom od deset centimatara. Fond će i dalje podržavati sve projekte koji su usmereni prema energetskom korišćenju i boljem energetskom iskorišćavanju i uštedi energije“ - rekao je Bodrogi.

Vršilac dužnosti direktora Gerontološkog centra Subotica, master pravnik Petar Balažević, rekao je još da Gerontološki centar Subotica učestvuje sa svojim projektom uslugama vaninstitucijonalne zaštite U susret potrebama korisnika, za koji je Grad Subotica izdvojio milion i šesto osamdeset sedam hiljada dinara za ovaj projekat. Angažovano je devet osoba, od toga jedna medicinska sestra i osam kućnih pomoćnica.

Izvor: Subotica.com
Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju Gerontološki centar Dudova šuma dobija termoizolaciju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5150
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

bela bodrogi

petar balažević

fond za kapitalna ulaganja

miroslav atić

yumol

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.