Komentara: 12
Pregleda: 5456

Termini za vakcinaciju od petka do nedelje pomeraju se za ponedeljak i utorak, bez zakazivanja ruskom i kineskom vakcinom i dalje u Novoj opštini

28.04.2021. u 14:51h
Izvor: Subotica.com
Termini za vakcinaciju od petka do nedelje pomeraju se za ponedeljak i utorak, bez zakazivanja ruskom i kineskom vakcinom i dalje u Novoj opštini

Zbog predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika, imunizacija građana će privremeno biti prekinuta od petka do nedelje. Preporuka je MInistarstva zdravlja da domovi zdravlja tokom ovih praznika naprave pauzu u aktivnostima masovne imunizacije.

Iz Doma zdravlja Subotica objašnjavaju da će svi koji imaju zakazan termin za petak blagovremeno dobiti obaveštenje o pomeranju za ponedeljak, dok će građani koji su termine dobili za subotu i nedelju, biti pomereni za utorak.

Na glavnom punktu u Novoj opštini do petka se nastavlja vakcinacija bez poziva, a građani mogu da izaberu vakcinu kineskog proizvođača "Sinofarm" i vakcinu ruskog poizvođača "Sputnjik V". Ovaj punkt radi od 8 do 20 časova.

Vakcinacija bez zakazivanja važi za sve punoletne državljane Srbije.

Zainteresovani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj ulici radiće svaki dan od 7 do 22 časa, uključujući i za dane praznika.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5456

Povezana vest

Povezane teme

dom zdravlja subotica

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinisanje

vakcinacija

imunizacija

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.