Komentara: 11
Pregleda: 5579

Revakcinacija i vakcinacija bez poziva i za vreme praznika

03.05.2021. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Revakcinacija i vakcinacija bez poziva i za vreme praznika

Iako je državni praznik Dom zdravlja Subotica u procesu masovne imunizacije protiv korona virusa radi punom parom. Danas (ponedeljak) su pozvani građani koji su imali termin za petak (30. april), a sutra će biti vakcinisani građani koji su prvobitno zakazani za dane vikenda za nama.

Pored vakcinacije po pozivu, punoletni državljani Srbije će biti u mogućnosti da se danas, sutra ali i tokom ostatka sedmice, od 8 do 20 časova u Novoj opštini, vakcinišu bez zakazivanja (prva doza), a trenutno su na raspolaganju kineska "Sinofarm" i ruska "Sputnjik V".

Zainteresovani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj ulici radiće svaki dan od 7 do 22 časa, uključujući i praznične dane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 5579

Povezana vest

Povezane teme

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinacija

imunizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.