Komentara: 15
Pregleda: 5455

Teretni saobraćaj još uvek u centru

26.11.2013. u 15:46h
Izvor: RTV Yueco
Teretni saobraćaj još uvek nije u potpunosti izmešten iz strogog centra grada, iako su pre godinu dana postavljeni saobraćajni znakovi na raskrsnicu kod Hotela Patrije i Zagrebačke ulice, iz tog razloga. U Savetu za bezbednost saobraćaja kažu da je teretni saobraćaj smanjen na ovoj deonici, ali da jedan broj kamiona, koji su gabaritno veliki, ne mogu da prođu alternativnim pravcima, pa su primorani da prolaze zabranjenom deonicom.
Teretni saobraćaj još uvek u centru

Dane Uzelac živi u naselju Tokio. On kaže da nije primetio neku bitniju razliku od kako su postavljeni znakova za izmeštanje teretnog saobraćaja i da veoma često viđa teretnjake kako prolaze ovom deonicom.

U Savetu za bezbednost saobraćaja kažu da nisu 100 odsto zadovoljni rezultatima koje su postigli postavljenjem znakova, ali isto tako ističu da je tranzit teškog teretnog saobraćaja umanjen na deonici od Hotela Patrije do Zagrebačke ulice.

Alternativni pravci kojima se kreću teška teretna vozila, po rečima zaposlenih u Savetu za bezbedsnot saobraćaja nisu idealni, jer su i sama vozila raličitog gabarita, pa određeni vozači, koji imaju visoke kamione, moraju da prođu kroz sam centar, pre svega zbog nadvožnjaka kod Pionira.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 5455

Povezana vest

Povezane teme

teretni saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.