Komentara: 30
Pregleda: 5038
Foto

Teretane na otvorenom postavljene u Keru i Kertvarošu

13.09.2023. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Teretane na otvorenom postavljene u Keru i Kertvarošu

Posle parka na Prozivci, teretane na otvorenom postavljene su i na igralištima u naseljima Ker i
Kertvaroš. Za njihovo postavljanje JP za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje izdvojilo je ukupno šest miliona dinara.

 -  Ove godine smo uradili dve identične teretane na otvorenom, površine 150 kvadrata, presvučene tartan podlogom, koja sprečava mogućnost ozbiljnijih povreda prilikom vežbanja. Teretana na otvorenom se naziva i poligon za vežbanje, sastoji se od više sprava namanjenih za sve grupe mišića – objašnjava Srđan Bošnjak iz JP za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje.

Teretane na otvorenom postavljene u Keru i KertvarošuTeretane na otvorenom postavljene u Keru i KertvarošuKako su teretane na otvorenom izuzetno posećene, koriste ih sugrađani svih generacija, naredne godine one će biti postavljene u mesnim zajednicama Dudova šuma i Aleksandrovo.

 - Sve više građana trenira napolju i zato želimo da obezbedimo što više ovakvih teretana i pružimo im mogućnost da vežbaju i na ovaj način – dodaje Bošnjak.

Među onima koji svakodnevno koriste teretanu na otvorenom je i Ivan Kaloserović.

Teretane na otvorenom postavljene u Keru i Kertvarošu - Ove teretane su odlične, stignem četiri puta nedeljno da odradim trening. Zimi vežbam u zatvorenom, ali čim je lepo vreme treniram na vazduhu i jako je dobar osećaj – kaže nam Ivan u trenutku predaha.

Izvor: Subotica.com
Teretana na otvorenom u Kertvarošu Teretana na otvorenom u Kertvarošu Teretana na otvorenom u Kertvarošu Teretana na otvorenom u Kertvarošu Teretana na otvorenom u Kertvarošu Teretana na otvorenom u Kertvarošu Teretana na otvorenom u Kertvarošu Teretana na otvorenom u Kertvarošu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 meseci i 2 dana
Komentara: 30
Pregleda: 5038
Povezane teme

teretana na otvorenom

srđan bošnjak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.