Komentara: 21
Pregleda: 9070

Tereni na Paliću spremni za Prvomajske praznike

23.04.2018. u 17:46h
Izvor: Subotica.com
Palić je tokom Prvomajskih praznika jedna od omiljenih i najposećenijih turističkih destinacija, a brojnim posetiocima ove godine biće dostupni i uređeni sportski tereni.
Tereni na Paliću spremni za Prvomajske praznike

Krajem prošle godine asfaltirana su sva četiri sportska terena u okviru Sportsko rekreativnog centra „Janko Pejanović", a sada je urađena kompletna demontaža stare ograde  i ovih dana očekuje se ugradnja nove ograde tipa „palisada“.

Dugogodišnji nerešeni vlasnički odnosi doveli su do toga da ova sportska infrastruktura bude veoma zapuštena, praktično dve decenije bez gazde, i čim je problem rešen, Grad Subotica počeo je obnovu terena. Tako je u sklopu uređenja sportskih terena izvršeno kompletno orezivanje visokog drveća, postavljeni su novi stubovi sa reflektorima čime će tereni biti kompletno osvetljeni, a tokom sutrašnjeg dana biće obavljeno postavljanje neophodnih rekvizita: golova, koševa i odbojkaške mreže. Urađena je i revitalizacija i rekonstrukcija tribina, koje su ofarbane i na njima su postavljenje nove klupe. 

Tereni na Paliću spremni za Prvomajske praznike

Kako je i obećano krajem godine, tereni će za Prvomajski uranak biti predati na korišćenje sportistima i rekreativcima.

- Tek što je završeno postavljanje drugog asfaltnog sloja na najvećem, rukometnom terenu, Grad Subotica je dobio donaciju kompanije NIS u iznosu od 3 miliona dinara za postavljanje tartan podloge. Sredstva će biti prebačena JP za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje, koje će ovaj posao završiti – najavljuje Predrag Radivojević, direktor ovog preduzeća. - Zahvaljujemo kompaniji NIS na značajnoj donaciji i pozivamo i druge društveno odgovorne kompanije da na ovaj način pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Tereni na Paliću spremni za Prvomajske praznike

Tereni na Paliću spremni za Prvomajske praznike

Reflektori na sportskom terenu

Lepo vreme poslednjih par nedelja omogućilo je neimarima da urade dosta posla, a iskoristiće još ovih par dana da planirane radove dovedu do maksimuma. Planirano je da tereni budu završeni i svečano otvoreni u naredni ponedeljak.

Pored uređenja sportskih sadržaja, JP za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje tokom ove nedelje počeće i radove na izgradnji pešačkih staza u ovom sektoru.

Izvor: Subotica.com
Radovi na sportskim terenima u toku Radovi na sportskim terenima u toku Radovi na sportskim terenima u toku Radovi na sportskim terenima u toku Radovi na sportskim terenima u toku Radovi na sportskim terenima u toku Radovi na sportskim terenima u toku Radovi na sportskim terenima u toku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 9070

Povezane vesti

Povezane teme

sportski teren

predrag radivojević

sportski tereni

sportsko rekreativni centar janko pejanović palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.