Komentara: 0
Pregleda: 5699
Foto

Tenis: Veterani iz regiona igrali na šljaci

11.09.2017. u 20:33h
Izvor: Subotica.com
Pobednik u pojedinačnoj konkurenciji veteranskog turnira je beograđanin Vanja Vidojković, dok su u parovima trijumfovali Subotičani Leon Stajnfeld i Klonka Gabor.
Tenis: Veterani iz regiona igrali na šljaci

Tenis klub "Spartak" bio je za vikend domaćin najboljim veteranima iz Srbije i regiona. Pored igrača iz Srbije, na šljaci terena u Dudovoj šumi nastupili su i igrači iz Federacije BiH, Republike Srpske i Crne Gore. Turnir je bio pozivnog karaktera, a igralo se pojedinačno i u parovima.

Na deset terena igralo se u subotu do kasno u noć, dan kasnije odigrana su polufinala i finala. U glavnom žrebu za glavnu nagradu od 200€ pobedio je Vanja Vidojković iz Beograda koji je savladao Vladimira Brnića iz Zrenjanina rezultatom 6-2 6-2. Utešni turnir za glavnu nagradu od 100€ osvojio je teniser iz Subotice, Davor Aničić, član TK "Spartak", koji je u finalu pobedio Gorana Čala iz Novog Sada, člana TK "Olimpija".

Tenis: Veterani iz regiona igrali na šljaci

Tenis: Veterani iz regiona igrali na šljaci

U konkurenciji parova pobedu su odneli Subotičani Leon Stajnfeld / Klonka Gabor, pobedivši u finalu par Vladimir Brnić / Goran Janičijević, u taj brejku 8-6.

Izvor: Subotica.com
Teniski turnir za veterane Teniski turnir za veterane Teniski turnir za veterane Teniski turnir za veterane Teniski turnir za veterane Teniski turnir za veterane Teniski turnir za veterane Teniski turnir za veterane
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5699
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.